İllerin Meb.k12.tr Tamamlama Oranları

Kodla Büyü
İlçede okulların oranlarına baktım. MEB den uyarı gelmesine ve bu uyarıyı okullara bildirmemize rağmen... Adamlar bırakın haberi, öğretmen-öğrenci sayısını girmemiş... la havle..

Okul web Sayfaları bölümüne girdiğimizde "izlenme değeri" dediği tıklanma sayısı mı oluyor ne oluyor o ?

zlatanibo' Alıntı:
Okul web Sayfaları bölümüne girdiğimizde "izlenme değeri" dediği tıklanma sayısı mı oluyor ne oluyor o ?
Sayın Hocam,

Oradaki sadece MEB bağlantılardan yapılan tıklanma sayıları. Tüm tıklanma sayıları değil.

İyi çalışmalar.

Bu yüzdeler neye göre belirleniyor? Yani tamamlanma oranlarında ne baz alınıyor...
Benim okulumun sitesinden daha az veri barındıran okul siteleri İlçe MEM şifresi ile bakıldığında %100 ü gösterirken benim okulum %97 lerde oluyor. Sebebi nedir acaba ?

Sayın Hocam,

Paneli açtığınızda Tamamlama grafiği var. Altında da eksikler var. Ona bakarak eksiğinizi görebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

bizim okulun sayfasında %100 tamamlanmış yazarken, bir anda %100 kırmızı oldu. Ve açıklama tuşuna basınca gelen kısımda eksikleri gösteriyor ama o eksik diye verdiği rapordaki bilgiler hep güncel.. bu nasıl oluyor

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Paneli açtığınızda Tamamlama grafiği var. Altında da eksikler var. Ona bakarak eksiğinizi görebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Üzerine gelince eksikler yazıyormuş, teşekkürler hocam... İyi çalışmalar...

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

İyi çalışmalar.
Hay Allah razı olsun Hocam siteye neler neler girdimdi ilçeden yazı gelip duruyodu eksik diye meğer 1-2 bilgi eksikmiş o da burda yazıyormuş %100 oldu şimdi

Öğrencileri okulların sitelerine çekmek için ne yapmak lazım ? Öğretmenler bile bilmiyor okulun sitesinin adını. Öyle birşey konmalı ki herkesin ilgisini çekecek fakat bunun için de bakanlık soruşturma falan açmasın.

namikc' Alıntı:
Öğrencileri okulların sitelerine çekmek için ne yapmak lazım ? Öğretmenler bile bilmiyor okulun sitesinin adını. Öyle birşey konmalı ki herkesin ilgisini çekecek fakat bunun için de bakanlık soruşturma falan açmasın.
Okulun sitesi okulun panosudur. Herkes bakmak zorunda değil.. Canı isteyen bakmasın...

Bilinmesini istiyorsan okulun giriş kapısına bir a4 kağıda "okulumuzun web sitesi: okulumuz.meb.k12.tr" yaz.... BTS nin kapısına da..
Ben öyle yaptım :)

Senin görevin böylce biter.

Eğer çok bilinmesini istiyorsan etkinlik fotolarıyla galeri oluşturup siteye at... BTS deki bilgisayarların anasayfasını okulun sitesi yap.. Geeçenlerde ders programı değişdiğinde sınıfların ders programını pdf olarak attım ve Cuma günü İstiklal marşından duyurdum...

Eğer öğretmeninin bilmiyorsa o onun ayıbıdır.

Bakanlık bu konuda bir şey yapmaz!!! Yapması da saçma olur.

Not:Etkinliği yapan öğretmen çeksin, ben asla o an dersim olmayan sınıfta foto çekmiyorum. Yoksa dersin ortasında çağırıp foto çek diyorlar. Denenmiştir."Getirin siteye atayım..."

hasan' Alıntı:
namikc' Alıntı:
Okulun sitesi okulun panosudur. Herkes bakmak zorunda değil.. Canı isteyen bakmasın...

Bilinmesini istiyorsan okulun giriş kapısına bir a4 kağıda "okulumuzun web sitesi: okulumuz.meb.k12.tr" yaz.... BTS nin kapısına da..
Ben öyle yaptım :)

Senin görevin böylce biter.

Eğer çok bilinmesini istiyorsan etkinlik fotolarıyla galeri oluşturup siteye at... BTS deki bilgisayarların anasayfasını okulun sitesi yap.. Geeçenlerde ders programı değişdiğinde sınıfların ders programını pdf olarak attım ve Cuma günü İstiklal marşından duyurdum...

Eğer öğretmeninin bilmiyorsa o onun ayıbıdır.

Bakanlık bu konuda bir şey yapmaz!!! Yapması da saçma olur.

Not:Etkinliği yapan öğretmen çeksin, ben asla o an dersim olmayan sınıfta foto çekmiyorum. Yoksa dersin ortasında çağırıp foto çek diyorlar. Denenmiştir."Getirin siteye atayım..."
:+1:

benim okulumun %100 ya gerisi önemli değil ister il sonuncu olsun :)))

İnternet Explorerin eski 8 ve altı olan versiyonlarında veya uyumluluk modundayken meb panele girince %100 tamamlanma oranı kırmızı oluyor ama ie 9 ve üzeri tarayıcılarda ve crome ve firefoxta meb panele girdiğimde %100 tamamlanma oranı yeşil oluyor haberiniz olsun arkadaşlar.

keremser' Alıntı:
İnternet Explorerin eski 8 ve altı olan versiyonlarında veya uyumluluk modundayken meb panele girince %100 tamamlanma oranı kırmızı oluyor ama ie 9 ve üzeri tarayıcılarda ve crome ve firefoxta meb panele girdiğimde %100 tamamlanma oranı yeşil oluyor haberiniz olsun arkadaşlar.
:+1:

ben hepsini tamamlamama rağmen eposta kısmı girilmemiş diye bir eksiklikle karşılaşıyorum. eposta kısmını nasıl düzeltebilirim?

BBNET
Geri