ulu2000 Aktif Üye Mesajlar 260 13 Kasım 2012 #1 Yeniden atama ile anadolu lisesine başvurmayı düşünüyorum. Şuan bulunduğum ilde yarıyılda 1,5 yılım dolmuş olacak. Atandığım okulda 1,5 yıl daha çalışınca, 3 yıl dolunca iller arası isteyebilir miyim? Yoksa tekrar 3 yıl beklemem gerekir mi?
Yeniden atama ile anadolu lisesine başvurmayı düşünüyorum. Şuan bulunduğum ilde yarıyılda 1,5 yılım dolmuş olacak. Atandığım okulda 1,5 yıl daha çalışınca, 3 yıl dolunca iller arası isteyebilir miyim? Yoksa tekrar 3 yıl beklemem gerekir mi?
hamuş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 895 13 Kasım 2012 #2 tekrar beklemeniz gerekiyor hocam bu yıl değişti. bende farklı bir okula isteyecektim bu yıl başlayan yeni uygulamayla değiştiğini gördüm klavuzlarda
tekrar beklemeniz gerekiyor hocam bu yıl değişti. bende farklı bir okula isteyecektim bu yıl başlayan yeni uygulamayla değiştiğini gördüm klavuzlarda
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 13 Kasım 2012 #3 iller arası atamalarda bulunduğumuz ilde 3 yılı tamamlama şartı vardı okulda değil hala da öyle biliyorum
iller arası atamalarda bulunduğumuz ilde 3 yılı tamamlama şartı vardı okulda değil hala da öyle biliyorum
ulu2000 Aktif Üye Mesajlar 260 13 Kasım 2012 #4 hamuş' Alıntı: tekrar beklemeniz gerekiyor hocam bu yıl değişti. bende farklı bir okula isteyecektim bu yıl başlayan yeni uygulamayla değiştiğini gördüm klavuzlarda Genişletmek için tıkla ... Bana da böyle bir yazı okudum gibi geliyor. Yönetmelikler sürekli değişiyor, ben de emin olamadım. Tam bir bilgi verebilecek olan var mı?(Yönetmelik vs..)
hamuş' Alıntı: tekrar beklemeniz gerekiyor hocam bu yıl değişti. bende farklı bir okula isteyecektim bu yıl başlayan yeni uygulamayla değiştiğini gördüm klavuzlarda Genişletmek için tıkla ... Bana da böyle bir yazı okudum gibi geliyor. Yönetmelikler sürekli değişiyor, ben de emin olamadım. Tam bir bilgi verebilecek olan var mı?(Yönetmelik vs..)
R reprobate Site Gezgini Mesajlar 43 13 Kasım 2012 #5 ildeki toplam süreye bakılıyor. okuldaki süre etkilemiyor diye biliyorum. son iller arası atama kılavuzuna bakmak lazım.
ildeki toplam süreye bakılıyor. okuldaki süre etkilemiyor diye biliyorum. son iller arası atama kılavuzuna bakmak lazım.
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 964 13 Kasım 2012 #6 http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... u26.07.pdf bu ağustosta buna göre yapmış yani il de 3 yıl diyor
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... u26.07.pdf bu ağustosta buna göre yapmış yani il de 3 yıl diyor