İLKSAN üyelerine otomobil kampanyası başlattı

Kodla Büyü

ALPONLINE

Aktif Üye
852359-peugeot30121.jpg

İLKSAN'dan yapılan açıklama:
21.000 TL. ye varan indirimlerle sınırlı sayıdaki 2012-2013 model PEUGEOT marka araçlarla 14.araç kampanyamız başladı. Başvurular 18-28 Şubat 2013 Tarihleri Arasında internet sitemiz üyelere özel kısmında toplanacaktır. Kampanya şartları ve araç fiyatları üye bilgi kısmında açıklanmıştır.
Kampanya şartlarını görmek ve katılmak için üye sistemine giriş yapınız

Ayrıntılar:
http://www.guncelegitim.com/haber/5915-ekonomi-ilksan-uyelerine-otomobil-kampanyasi-baslatti.html

şook şok , büyük kampanya!! diye yazılıdır vitrinlerinde birçok dükkanın..
%50-60-70 indirim :)
giriyorsun içeri bakıyorsun ee ne kadar şu, bu kadar hadi yaa diyorsun iyi ki kampanya varmış!
normal piyasınını bilmiyorum bu haber için, o yüzden tenzih ederim :)

tüm başvurulara araç yok sadece 52 araç var bu durumda kimin alacağı nasıl belirlenecek. Sahip olacakların bazıları şimdiden belirli ise hiç şaşmam.

sistemde başvuru sırası ve para yatırma sırası gibi değerler var. Sanırım o sıralamalara göre verecek olabilirler.

sınıfçılar yaşadı. Bi sandık da biz mi kursak bilsan diye ne :D

yapsaya vw,ford, opel markalarına kampanya. hep işe yaramaz araçlara yapıyorlar.

sanırım bundan önce de aynı marka ve model için polislere de bir kampanya yapmışlardı.

omd' Alıntı:
sınıfçılar yaşadı. Bi sandık da biz mi kursak bilsan diye ne :D
Kampanya şartları gördüğünüz gibi.Ben sınıf öğretmeni olarak giriş yaptım.Liste aşağıdaki AYNI LİSTE
http://www.guncelegitim.com/haber/5915-ekonomi-ilksan-uyelerine-otomobil-kampanyasi-baslatti.html
1. ARACA BAKTIM
Kampanya Araçları
1 ) PEUGEOT 208 Active 1.4 HDi 68hp-2012 Model (3 Adet)
(Fiyata dâhil İlave özellikler; Metalik Boya)
PEUGEOT Resmi İnternet Sitesi Kampanyalı Fiyatı
43.700 TL.
Aracın İLKSAN Kampanyalı Fiyatı
35.240 TL
%40 ÖTV, %18 KDV, 500 TL Masraf* araç fiyatına dahil olup, aracın Trafik Tescili, trafik sigortası, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Kasko Bedeli fiyata dahil değildir. (Vergilerde oluşabilecek değişiklikler Fiyatlarımıza yansıtılacaktır.)
Renk
1 ad. Kaya Gri, 1 ad. İnci Siyah, 1 Ad. Bahar Gri
Masraf*
Bu kampanya boyunca DE-HA A.Ş. 'nin yapmış olduğu harcamalar karşılığıdır.

BBNET
Geri