+++++1. Soyut matematiğe daha yeni yeni geçen çocuklara nasıl kodlama vericekler bende merakla bekliyorum hocam...hastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.
Aynen sayın hocam.Buzkırıcı' Alıntı:şimdi siz ilkokulda olmaz derseniz bu iş yürümez baştan.İngilizce 2.sınıftan itibaren var.İngilizce öğretmenlerinin ders sorunu yok.Bilgisayar dersi olsun her türlüsü olsun.
seneyede anaokullarına işletim sistemi kurulumu konulacak derlerse şaşırmayalımhastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.
Anaokulunu da isterse ancak ilkokul 2 yi de alır bilişimciler.Ama en ideali 3. Sınıfcincer' Alıntı:seneyede anaokullarına işletim sistemi kurulumu konulacak derlerse şaşırmayalımhastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.uhaha:
COBOL' Alıntı:İşletim sistemi kurulumu derken
Android tabletini 2. Sınıfa giden benim yeğen 3 yada 4 kere sıfırlayıp yeniden oyunlarını kurdu.
Yeni nesil bir harika .
hastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.
hastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.
yavuzkemal' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.
Olur olur hemde harika olur. 5.sınıflara kulüp yapıyorum biraz small basic gösterdim çocuklar çoştu ilginç kodlar yazanlar oldu. Bu işi kesinlikle 4. ve 5. sınıflara koymak gerek. Bana görede 8.sınıflara asla
valla kardeşim 5 ve 6.sınıflara 2 saat zorunlu dersimiz geleceği kimse tahmin edemezdi, hatta btr kadrosu verilir, ders verilmez diye çoğumuz bu görüşteydik, bence dersler gelebilir, bakalım seçimden sonrajandarma' Alıntı:Üfürükten teyyare
Selam söyle o yâre...