Arkadaşlar ilkokulda okul değişikliği yapınca kuraya tabi olunuyor, kriter nedir istediğimiz öğretmenin sınıfına geçmenin yolu var mıdır
Nakil gelen öğrencinin sınıfı otomatik belli oluyor hocam. Hatta bir sınıfımızın mevcudu diğerlerinden fazla ama sistem yine o sınıfa verdi öğrenciyi. Kriterler pek de belli değil.Arkadaşlar ilkokulda okul değişikliği yapınca kuraya tabi olunuyor, kriter nedir istediğimiz öğretmenin sınıfına geçmenin yolu var mıdır
Arkadaşlar ilkokulda okul değişikliği yapınca kuraya tabi olunuyor, kriter nedir istediğimiz öğretmenin sınıfına geçmenin yolu var mıdır
ilk okul çocuklarına Allah diye birşey yoktur diyen öğretmende gördük, babası iktidar partili diye çocuğunu dışlayan muhalefetli öğretmende gördük veya tam tersi iktidar yanlısı olupta babası muhalefet olan çocuğuda sürekli rezil eden öğretmende gördük, kendini hiç yetiştirmeyen geliştirmeyen kafası 60-70 lerde kalmış öğretmende gördük yani isteyen anlaşabildiği öğretmene verebilmeli öğretmen çok okulda çok şartları beğenmeyen istifa edebilir şikayetle olacak iş değil ondan sonra eğitimde şiddet denilen şey ordan başlıyor artı bir kişi haklı veya haksız şikayet edildiğinde bütün öğretmenler e o zaman neden ben elimi taşın altına koyim neyse program onu verir geçerim banane öğrenmiş öğrenmemiş haklı olarka diyorlar çünkü; velisi ilgiliyse öğretir, bu işin sonu okula göndermeyin o zamanla biterKesinlikle kura olmalı
Toplam fayda için bu gerekli. 60 kişilik kontenjanı olan okulda şark kurnazı 30 veli seçip bu işlerden haberi olmayan diğer 30 veli seçemeyecek mi? Diğer 30 öğrenci bu ülkenin vatandaşı değil mi?
Seçilmeyen öğretmen kriterlerde daha iyi olabilir. Seçilen öğretmenin doldurması ve networkü iyi diye neden iyi olsun?
2. öğretmen kötü ise (neye göre kötü tartışılır) şikayet edilir denetlenir. Dünya görüşü sana uymuyor çocuğunun beyni yıkanacak sandığın için neden kötülüyorsun? İyi veli ol çocuğunun beynini yıkatma. Eğitim ailede başlar.
Öğretmen işini doğru yapıyorsa tutumu benim için önemli değil. Doğru davranıyorsa eşit adil ise işini iyi yapıyor demektedir. Öğretmenin siyasi görüşü beni enterese etmez.
Aynı öğretmenden çıkan 45 kişilik sınıfta herkes aynı dine siyasi görüşe tutuma mı sahip?
Eşitlik ve adalet açısından asla seçilmemeli. Köylü milliyetçiliği bırakılmalı. Burası üniter bir devlet. Öğretmen görevini yapamıyorsa değiştirilmeli. Yapıyorsa iyi kötü öğretmen diye bir şey yoktur.
bu kısmı çok doğru esas benim üstünde durduğum noktaÇalışmayan, derse geç giden, öğrencinin gelişimini takip etmeyen, çocuklara sevgi / şefkatle yaklaşmayan öğretmene denk gelecek öğrenci ve velisi için böylesi çok kötü.
Peki çocuğunun öğretmenini sadece torpili olanlar mı seçecek yoksa tüm vatandaşlar seçebilecek mi? Sadece torpili olanlar seçecekse kul hakkı sayılır mı? Tüm vatandaşlar seçebilecekse; okuldaki tüm veliler bir öğretmeni seçerse ne olacak?ilk okul çocuklarına Allah diye birşey yoktur diyen öğretmende gördük, babası iktidar partili diye çocuğunu dışlayan muhalefetli öğretmende gördük veya tam tersi iktidar yanlısı olupta babası muhalefet olan çocuğuda sürekli rezil eden öğretmende gördük, kendini hiç yetiştirmeyen geliştirmeyen kafası 60-70 lerde kalmış öğretmende gördük yani isteyen anlaşabildiği öğretmene verebilmeli öğretmen çok okulda çok şartları beğenmeyen istifa edebilir şikayetle olacak iş değil ondan sonra eğitimde şiddet denilen şey ordan başlıyor artı bir kişi haklı veya haksız şikayet edildiğinde bütün öğretmenler e o zaman neden ben elimi taşın altına koyim neyse program onu verir geçerim banane öğrenmiş öğrenmemiş haklı olarka diyorlar çünkü; velisi ilgiliyse öğretir, bu işin sonu okula göndermeyin o zamanla biter
işin özü uzman öğretmenlik baş öğretmenlik sınavında sıfır çeken toplam 29 bin kişi ya ihraç edilecekti yada memur kadrosuna geçirilecekti.
"2. öğretmen kötü ise (neye göre kötü tartışılır) şikayet edilir denetlenir. Dünya görüşü sana uymuyor çocuğunun beyni yıkanacak sandığın için neden kötülüyorsun? İyi veli ol çocuğunun beynini yıkatma. Eğitim ailede başlar." yalnız bu söz çok iddialıdır sen buradan ilahi sınava tabi olacaksın gibi duruyor!
olasılık oluşunca ona göre çözüm üretilir olmayan olasılık durumuna çözüm zaten geçersiz tutmazda uygulanamazda.Peki çocuğunun öğretmenini sadece torpili olanlar mı seçecek yoksa tüm vatandaşlar seçebilecek mi? Sadece torpili olanlar seçecekse kul hakkı sayılır mı? Tüm vatandaşlar seçebilecekse; okuldaki tüm veliler bir öğretmeni seçerse ne olacak?