İlkokulda nakil kurası neye göre yapılıyor?

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

Bilişimböte

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilkokulda okul değişikliği yapınca kuraya tabi olunuyor, kriter nedir istediğimiz öğretmenin sınıfına geçmenin yolu var mıdır

Kız erkek sayısı, yabancı öğrenci sayısı gibi kriterlerde var. Sadece sınıf mevcuduna bakılmıyor ama en kalabalık sınıfa gitmesi de iyi olmamış.

Öğretmen seçiminin açığı yok hocam. Algoritma meçhul. Türlü yollarda gene havuza düşüp, rastgele şube ataması yapılıyor.
En kolayı, çocuk A şubesi listesinde görünsün, B şubesinde derse girsin :D

Nakil esnasında dağıtım olurken bekletme lafı duydum, istenilen öğretmen çıkana kadar bekletiliyormuş

Arkadaşlar ilkokulda okul değişikliği yapınca kuraya tabi olunuyor, kriter nedir istediğimiz öğretmenin sınıfına geçmenin yolu var mıdır

Daha önce, yine sizin açtığınız şu konuda yazıldı bunlar:

isteyen istediği öğretmene verebilmeli burası Türkiye herkesin siyasi görüşü dünyaya bakışı dini inancı hayattan beklentisi farklıdır kimden isterse ondan eğitim alabilmelidir. Ne zaman burası isveç isviçre olur zaten o zaman kimse bu tür işlere bakmaz

Kesinlikle kura olmalı
Toplam fayda için bu gerekli. 60 kişilik kontenjanı olan okulda şark kurnazı 30 veli seçip bu işlerden haberi olmayan diğer 30 veli seçemeyecek mi? Diğer 30 öğrenci bu ülkenin vatandaşı değil mi?
Seçilmeyen öğretmen kriterlerde daha iyi olabilir. Seçilen öğretmenin doldurması ve networkü iyi diye neden iyi olsun?
2. öğretmen kötü ise (neye göre kötü tartışılır) şikayet edilir denetlenir. Dünya görüşü sana uymuyor çocuğunun beyni yıkanacak sandığın için neden kötülüyorsun? İyi veli ol çocuğunun beynini yıkatma. Eğitim ailede başlar.
Öğretmen işini doğru yapıyorsa tutumu benim için önemli değil. Doğru davranıyorsa eşit adil ise işini iyi yapıyor demektedir. Öğretmenin siyasi görüşü beni enterese etmez.
Aynı öğretmenden çıkan 45 kişilik sınıfta herkes aynı dine siyasi görüşe tutuma mı sahip?

Eşitlik ve adalet açısından asla seçilmemeli. Köylü milliyetçiliği bırakılmalı. Burası üniter bir devlet. Öğretmen görevini yapamıyorsa değiştirilmeli. Yapıyorsa iyi kötü öğretmen diye bir şey yoktur.

Hekim seçilince başka hasta hâlâ o hekimden hizmet alabilir.
Öğretmen seçilirse başka öğrenciler o öğretmenden eğitim/hizmet alamaz.
Herkes eşit. Ülke giderek "hayvan çiftliğine" dönüyor

Kesinlikle kura olmalı
Toplam fayda için bu gerekli. 60 kişilik kontenjanı olan okulda şark kurnazı 30 veli seçip bu işlerden haberi olmayan diğer 30 veli seçemeyecek mi? Diğer 30 öğrenci bu ülkenin vatandaşı değil mi?
Seçilmeyen öğretmen kriterlerde daha iyi olabilir. Seçilen öğretmenin doldurması ve networkü iyi diye neden iyi olsun?
2. öğretmen kötü ise (neye göre kötü tartışılır) şikayet edilir denetlenir. Dünya görüşü sana uymuyor çocuğunun beyni yıkanacak sandığın için neden kötülüyorsun? İyi veli ol çocuğunun beynini yıkatma. Eğitim ailede başlar.
Öğretmen işini doğru yapıyorsa tutumu benim için önemli değil. Doğru davranıyorsa eşit adil ise işini iyi yapıyor demektedir. Öğretmenin siyasi görüşü beni enterese etmez.
Aynı öğretmenden çıkan 45 kişilik sınıfta herkes aynı dine siyasi görüşe tutuma mı sahip?

Eşitlik ve adalet açısından asla seçilmemeli. Köylü milliyetçiliği bırakılmalı. Burası üniter bir devlet. Öğretmen görevini yapamıyorsa değiştirilmeli. Yapıyorsa iyi kötü öğretmen diye bir şey yoktur.
ilk okul çocuklarına Allah diye birşey yoktur diyen öğretmende gördük, babası iktidar partili diye çocuğunu dışlayan muhalefetli öğretmende gördük veya tam tersi iktidar yanlısı olupta babası muhalefet olan çocuğuda sürekli rezil eden öğretmende gördük, kendini hiç yetiştirmeyen geliştirmeyen kafası 60-70 lerde kalmış öğretmende gördük yani isteyen anlaşabildiği öğretmene verebilmeli öğretmen çok okulda çok şartları beğenmeyen istifa edebilir şikayetle olacak iş değil ondan sonra eğitimde şiddet denilen şey ordan başlıyor artı bir kişi haklı veya haksız şikayet edildiğinde bütün öğretmenler e o zaman neden ben elimi taşın altına koyim neyse program onu verir geçerim banane öğrenmiş öğrenmemiş haklı olarka diyorlar çünkü; velisi ilgiliyse öğretir, bu işin sonu okula göndermeyin o zamanla biter
işin özü uzman öğretmenlik baş öğretmenlik sınavında sıfır çeken toplam 29 bin kişi ya ihraç edilecekti yada memur kadrosuna geçirilecekti.

"2. öğretmen kötü ise (neye göre kötü tartışılır) şikayet edilir denetlenir. Dünya görüşü sana uymuyor çocuğunun beyni yıkanacak sandığın için neden kötülüyorsun? İyi veli ol çocuğunun beynini yıkatma. Eğitim ailede başlar." yalnız bu söz çok iddialıdır sen buradan ilahi sınava tabi olacaksın gibi duruyor!

Son düzenleme:
Özel ders isteyen / isteyecek, parası olan veliler aynı öğretmene toplanıyor.
İşini yapan öğretmen için böylesi çok daha iyi.

Çalışmayan, derse geç giden, öğrencinin gelişimini takip etmeyen, çocuklara sevgi / şefkatle yaklaşmayan öğretmene denk gelecek öğrenci ve velisi için böylesi çok kötü.

ilk okul çocuklarına Allah diye birşey yoktur diyen öğretmende gördük, babası iktidar partili diye çocuğunu dışlayan muhalefetli öğretmende gördük veya tam tersi iktidar yanlısı olupta babası muhalefet olan çocuğuda sürekli rezil eden öğretmende gördük, kendini hiç yetiştirmeyen geliştirmeyen kafası 60-70 lerde kalmış öğretmende gördük yani isteyen anlaşabildiği öğretmene verebilmeli öğretmen çok okulda çok şartları beğenmeyen istifa edebilir şikayetle olacak iş değil ondan sonra eğitimde şiddet denilen şey ordan başlıyor artı bir kişi haklı veya haksız şikayet edildiğinde bütün öğretmenler e o zaman neden ben elimi taşın altına koyim neyse program onu verir geçerim banane öğrenmiş öğrenmemiş haklı olarka diyorlar çünkü; velisi ilgiliyse öğretir, bu işin sonu okula göndermeyin o zamanla biter
işin özü uzman öğretmenlik baş öğretmenlik sınavında sıfır çeken toplam 29 bin kişi ya ihraç edilecekti yada memur kadrosuna geçirilecekti.

"2. öğretmen kötü ise (neye göre kötü tartışılır) şikayet edilir denetlenir. Dünya görüşü sana uymuyor çocuğunun beyni yıkanacak sandığın için neden kötülüyorsun? İyi veli ol çocuğunun beynini yıkatma. Eğitim ailede başlar." yalnız bu söz çok iddialıdır sen buradan ilahi sınava tabi olacaksın gibi duruyor!
Peki çocuğunun öğretmenini sadece torpili olanlar mı seçecek yoksa tüm vatandaşlar seçebilecek mi? Sadece torpili olanlar seçecekse kul hakkı sayılır mı? Tüm vatandaşlar seçebilecekse; okuldaki tüm veliler bir öğretmeni seçerse ne olacak?

Peki çocuğunun öğretmenini sadece torpili olanlar mı seçecek yoksa tüm vatandaşlar seçebilecek mi? Sadece torpili olanlar seçecekse kul hakkı sayılır mı? Tüm vatandaşlar seçebilecekse; okuldaki tüm veliler bir öğretmeni seçerse ne olacak?
olasılık oluşunca ona göre çözüm üretilir olmayan olasılık durumuna çözüm zaten geçersiz tutmazda uygulanamazda.
örneğinizden yola çıkarsak yukarıda saymış bazı hocalarım o tip öğretmenlerde bile bile senin çocuğunu tutmaları senide buna zorlamaları kul hakkı sayılır mı yada senin hakkın çok önemli değilse çocuğunun hakkı değil mi? vs vs. velhasıl herkes istediği öğretmene kaydetmelidir zaten yolunu bulan istediği öğretmene istediği öğretmen olmasa başka bir okulda başka istediği bir öğretmene diye en sonda özel okulda yine istediği bir öğretmene yolunu buluyor seni beni onu bunu şunu pekte takan yok zaten o yüzden
(kendini yetiştirmeyen, gizli pedofili(kadın erkek farketmez), teknolojiden bi haber, güncel eğitim ve uygulamları kullanamayan çağın çocuklarına göre kendini güncellemeyen kitap okumayan, sevgi , şefkat merhamet vicdan duygusu körelmiş, işiyle siyaseyi karıştıran gizli politikacı, gizli ahlaksız bir öğretmene hemde çok iyi manipulasyon yapabilen bir öğretmene çocuğunuz düştüğünde anlarsınız öğretmen değiştirmenin inat etmekten daha iyi olduğunu.

İlkokuldaki çocuk ne bilsin herhangi bir siyasi partiyi. Daha önce de dedim 45 kişilik sınıfta tüm sınıf 18 yaşında aynı partiye mi oy atıyor?
Torpil yapmaya çalışıp bana ilahi adaleti öğretemezsin. Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin’ söyler.
Argüman margüman yok bellemişler bi dinsizlik imansızlık cinsellik. Suç varsa adli veya idari yaptırım uygulanır. Suç yoksa batan ne?

Allah kul hakkı ile gelmeyin diyor kafayı cinsellikle bozanların tek bildiği de o, torpil.
Gizli pedofil demiş. Öğretmen seçmeyle pedofilinin ne alakası var.
Beynini kullanıp düşün adam pedofili ise bütün veliler onu g.....den tavana asar. Devlet de öğretmenlik yaptırmaz.
Eee adam gizliyse sen nerden biliyorsun da ondan alıp başka öğretmene vereceksin çocuğunu?
5 vakit kiliseye gidip de pedofili de olabilir öğretmen?

"Bağzı kesim" alışmış devlet malı yetim malı yemeye, eşitlik gelince kafayı bozdular.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
ilksms
Geri