İlk Tanışmaya çiçek? Acil yardım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cinefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir bayanla tanışmak için buluşacagım. Ona çiçek alsam garip düşer mi? Cevap verirseniz çok sevinirim.

cinefil' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
ben olsam ilk tanışmada almam

Neden hocam
bana samimi gelmiyor hocam sonucta bu bir tanisma ve adi konulmamis henuz oyle degil mi.. once tanisin oluru varsa adini koyun sonraki bulusmanizda cicek olur.. bence giyiminize trasiniza falan dikkat edin guzel bir mekan secin ilk izlenim foruntuye onem verilir bilirsiniz

Konuyu şimdi gördüm, hem fikrimi söylemek istedim, hem de merak ettim noldu diye :)
Aldın mı almadın mı hocam? Nasıl geçti? :)
Ama benm fikrim Bence de almasaydın.

Çiçek aldım ama abartılı değildi. Sonuç olumsuz :( bazı olumsuzluklar çıktı. O olumsuzluklar olmasa kabul eder miydin dedim. DüşünürDüm tabiki dedi. Daha çok üzüldüm :( neyse kısmet değilmiş

inanma hocam düşünurdum demesi hikaye.
Malesef meslek sahibi bekar bayanlar birazda eliyuzu duzgunse gozleri hep cok yukseklerde oluyor.
Yaslari ilerleyince pisman oluyorlar ama son pismanlik fayda etmiyor.
Tabi oyle olmayanlarda vardir ama cogu boyledir.

xodeda' Alıntı:
inanma hocam düşünurdum demesi hikaye.
Malesef meslek sahibi bekar bayanlar birazda eliyuzu duzgunse gozleri hep cok yukseklerde oluyor.
Yaslari ilerleyince pisman oluyorlar ama son pismanlik fayda etmiyor.
Tabi oyle olmayanlarda vardir ama cogu boyledir.
Bilmiyorum ki hocam günahını da almak istemem çünkü hayata bakış açımla onun hayata bakış açısı neredeyse aynıydi. Güzellik açısından benden üstündü ama hayata bakış açısı olarak benim gibisin bulacağını zannetmem. Bulsa da zor bulur. Bu yüzden düşünürdüm demesini samimi buldum. Ama Allah bilir tabi

BBNET
Geri