Bu sene il dışı yer değişikliği ile imam hatip ortaokulunda göreve başladım. Daha önce hep meslek lisesinde olduğumdan ilk defa bu yıl btr başvurusunda bulundum. Okulda şu anda 5-6 larda 20 saat ders var. Başvuru formunu okul müdürüne verdim. Okuldan da ilçeye götürmüşler. Aşağıdaki maddeye dayanarak başvuruları geçen yıla ait Faaliyet kontrol listesi ile birlikte istemişler ve benim başvuru formumun kabul edilmeyeceğini söylemişler. Aşağıdaki maddenin daha önce görev yapanlar için olduğunu ve benimle ilgili olmadığını söyledim. Okul müdürümüz de bugün tekrar il milli eğitime sorulması için gidip görüşeceğini söyledi. Şu anda haber gelmesini bekliyorum.
Benden başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
5-Proje okullarında görevli BT rehber ögretmenlerinin faaliyetlerinin takip edilmesi;
Fatih Projesi kapsamında görevli oldugu okullarda proje bilesenleri ile ilgili bilgilendirme,
rehberlik faaliyeti ve egitim içeriklerinin kullanımı konusunda çalısma yapmayan BT Rehber
Ögretmenlerinin görevlendirmelerinin iptal edilmesi ve bir daha görevlendirilmemesi,
Benden başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
5-Proje okullarında görevli BT rehber ögretmenlerinin faaliyetlerinin takip edilmesi;
Fatih Projesi kapsamında görevli oldugu okullarda proje bilesenleri ile ilgili bilgilendirme,
rehberlik faaliyeti ve egitim içeriklerinin kullanımı konusunda çalısma yapmayan BT Rehber
Ögretmenlerinin görevlendirmelerinin iptal edilmesi ve bir daha görevlendirilmemesi,