İlk kez btr başvurusunda bulunan var mı? (Konya)

Kodla Büyü

bilisimkml

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu sene il dışı yer değişikliği ile imam hatip ortaokulunda göreve başladım. Daha önce hep meslek lisesinde olduğumdan ilk defa bu yıl btr başvurusunda bulundum. Okulda şu anda 5-6 larda 20 saat ders var. Başvuru formunu okul müdürüne verdim. Okuldan da ilçeye götürmüşler. Aşağıdaki maddeye dayanarak başvuruları geçen yıla ait Faaliyet kontrol listesi ile birlikte istemişler ve benim başvuru formumun kabul edilmeyeceğini söylemişler. Aşağıdaki maddenin daha önce görev yapanlar için olduğunu ve benimle ilgili olmadığını söyledim. Okul müdürümüz de bugün tekrar il milli eğitime sorulması için gidip görüşeceğini söyledi. Şu anda haber gelmesini bekliyorum.

Benden başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

5-Proje okullarında görevli BT rehber ögretmenlerinin faaliyetlerinin takip edilmesi;
Fatih Projesi kapsamında görevli oldugu okullarda proje bilesenleri ile ilgili bilgilendirme,
rehberlik faaliyeti ve egitim içeriklerinin kullanımı konusunda çalısma yapmayan BT Rehber
Ögretmenlerinin görevlendirmelerinin iptal edilmesi ve bir daha görevlendirilmemesi,

Ekli dosyalar

1-İlgi(a) onayla görevli Fatih Projesi Egitmenlerinin bizzat katılımı ile belirlenen takvim doğrultusunda proje okullarında görevli olan öğretmenlere yönelik bilgilendirme
toplantılarının yapılması,
2-Merkeze uzak olan ve ilgi (a) onayla görevli Fatih Projesi Egitmeni bulunmayan ilçelerde toplantıların okulda görevli Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmeni tarafından
yapılması,

Bir öğretmen tüm okullara bilgilendirmemi yapacakmış ne yapalım fatih projesi eğitmeni yoksa o zaman etkileşimli tahta olan tüm okullara Bt kadrosu verirsin. Bu şekilde davrandıkları sürece kimse de BTR olmaz.

bilisimkml' Alıntı:
Bu sene il dışı yer değişikliği ile imam hatip ortaokulunda göreve başladım. Daha önce hep meslek lisesinde olduğumdan ilk defa bu yıl btr başvurusunda bulundum. Okulda şu anda 5-6 larda 20 saat ders var. Başvuru formunu okul müdürüne verdim. Okuldan da ilçeye götürmüşler. Aşağıdaki maddeye dayanarak başvuruları geçen yıla ait Faaliyet kontrol listesi ile birlikte istemişler ve benim başvuru formumun kabul edilmeyeceğini söylemişler. Aşağıdaki maddenin daha önce görev yapanlar için olduğunu ve benimle ilgili olmadığını söyledim. Okul müdürümüz de bugün tekrar il milli eğitime sorulması için gidip görüşeceğini söyledi. Şu anda haber gelmesini bekliyorum.

Benden başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

5-Proje okullarında görevli BT rehber ögretmenlerinin faaliyetlerinin takip edilmesi;
Fatih Projesi kapsamında görevli oldugu okullarda proje bilesenleri ile ilgili bilgilendirme,
rehberlik faaliyeti ve egitim içeriklerinin kullanımı konusunda çalısma yapmayan BT Rehber
Ögretmenlerinin görevlendirmelerinin iptal edilmesi ve bir daha görevlendirilmemesi,

Fatih projesi kapsamında olan okullarda fatih projesine tepki olarak bu bileşenlerden bilinçli olarak uzak duran angarya gören öğretmen ve idarecilerinde okullardan gönderilmesi lazım o zaman...
örneğin en basiti:
Senebaşı kurullarına fatih projesi hakkında gündem maddesi almayan idareciler
Zümre toplantılarında Bt öğretmeniyle birlikte fatih projesi çalışmaları gündemi oluşturmayan faliyette bulunmayan öğretmenler..

Denetimi olmayan bir projenin başarısından söz edilemez.......

BBNET
Geri