İlk arabam olacak .. Tavsiyeleriniz..

Kodla Büyü

BesSTy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar arkadaşlar , bu aralar araba bakıyordum..

İlk arabam olacak, okulumuzdan öğretmen arkadaşın eşinin arabası

skoda-fabia-1.4-tdi-ambiente Statin Wagon , Sedan ya da hatcback pek sevmiyorum.

http://www.sahibinden.com/skoda-fabia-1 ... izel?a8=19 araba bu listedeki araçların aynısı .. 2006 88.000 km de bütün bakımları yetkili serviste yapılmış orjinal aksesuarları mevcut hız sabitleyici cd changer ekstra olarak var..

Çok fazla anlamam araçtan... 250 tl lik bir hasar kaydı var.. Değişme yok.. 72 bin km de yıl olarak dolduğu için 90 bin bakımını yaptırmış.. Süre olarak 6 yılı geçtiği için.. Daha servise götürüp baktırmadık.. Bana ilk eşi 22 bin demişti ama kendisi sonra 23 binden açtı ki sanırım aklında 22 bine vermek var..

Kullanana olumlu ya da olumsuz deneyimlerini paylaşmak isteyen varsa sevinirim.. Araç alma işi ne zormuş arkadaş :D

Hocam zevkinize saygı duyuyorum ama araba alırken kesinlikle şunu gözardı etmemek gerekli. Satarken sorun yaşamayacağınız bir araba almak ve yedek parçasının çok pahalı olmaması gerekli.

Fikrim skodanın iç dizaynını beğenmiyorum..

cumhurtorun' Alıntı:
:) hocam alınma ama fabianın station wagon'unu görmemiştim, çok tipsizmiş.
Benimde hoşuma gitti nedense :D

ewt 2. el piyasası çok hareketli olmayan ve parçası da bir renault fiat kadar ucuz olmayan bir araba orada haklısın..

Hocam wagon bu arabaya gitmemiş bence. Renault Megane 2 nin wagonu çok şık duruyor hemen hemen aynı fiyatlarda

daha önce sürekli bir şöförlüğünüz yoksa ilk sene ufak tefek kazalar yapabilirsiniz. ufak sürtmelerde kazalarda değerini çok yitirmeyecek eski bir araba tercih edebilirsiniz.

Hocam fiyat olarak fikir versin diye yazıyorum.
2004 model hatchback comfort benzinli 130.000 km de 15000e arkadaşım tarafından satın alındı.

Benimde ilk araba olacak 2 aydır arıyorum ama fiyatlar çok yüksek. Bende SW düşünüyorum ama temiz bulmak çok zor. Olanda zaten fiyattan hemen belli oluyor 5-6 bin fazla istiyorlar.

2001-2005 focus SW ve Magane 2 2005 benimde hoşuma gidiyor ama 20 bin üstüne çıkmam zor.

frtmr' Alıntı:
Hocam fiyat olarak fikir versin diye yazıyorum.
2004 model hatchback comfort benzinli 130.000 km de 15000e arkadaşım tarafından satın alındı.

Teşekkürler hocam... Dizel olunca 2. elde de fiyat farkediyor.. 20.000 civarı alabilirmiyim bilemiyorum.. Daha fiyatı tam konuşmadık...

Araç orjinal herşeyi duruyor beni cezbeden yönü o 2. kullanıcı zaten.. Öğretmen arkadaşta. Yıllardır tanıdığım...

Şöförlük var zaten.. O konuda sıkıntı olmaz tayinci hocam..

benim görüşümde olumsuz. satarken zorlanırsınız ve de tipsiz. hem de pahalı. kızmayın lütfen.

zamanınız varsa biraz araştırın daha cazip araçlar çıkar.

seferzafer' Alıntı:
benim görüşümde olumsuz. satarken zorlanırsınız ve de tipsiz. hem de pahalı. kızmayın lütfen.

zamanınız varsa biraz araştırın daha cazip araçlar çıkar.

Yok hocam ne kızacağım, 2. el piyasası pek yaygın olmayan bir araç onda zaten katılıyorum.. Bayadır araştırıyorum 2. el, İstanbul da araba bulmak mesele araba çok ama temizi işte zor oluyor.. Diyorum ya arabanın temiz olması beni cezbediyor..

BBNET
Geri