Greenberet83' Alıntı:Hocam Allah kazadan beladan kötü gözden korusun, her araba alana dediğim laf şudur ; 1 ay boyunca arabanı yıkama fazla da dillendirme.
Çok çektim ben, başıma gelmeyen kalmadı.
Güle güle kullanın.
mkankan' Alıntı:27 den 25 e zor indirdik. :shock: acil durumdan sattı yoksa ermezlerdi o fiyata.
herhangi bir sigorta acentesine de gidip kontrol ettirin bencemkankan' Alıntı:Servise ve uzman sanayicilere baktırdım her hangi bir sıkıntısı yoktu sadece iki yerde çizikten dolayı çok az boya var. 25.000 e aldım.
zzh' Alıntı:ARABA ELEGANT ise piyasanın bayağı altına almışsınız iyice kontrol ettirseydiniz. En azından kasko yaptırmayı deneyin. Hayırlı olsun.
Greenberet83' Alıntı:Hocam Allah kazadan beladan kötü gözden korusun, her araba alana dediğim laf şudur ; 1 ay boyunca arabanı yıkama fazla da dillendirme.
Çok çektim ben, başıma gelmeyen kalmadı.
Güle güle kullanın.
tebrikler süper seçim.güle güle kullan.mkankan' Alıntı:ilk arabamı nasip olursa yarın almış olacağım canlar.. 2004 toyota avensis 1.6
içtenlikle katılıyorum.bu zamanda kimse normal çarpmıyor zaten hocam.moda oldu herhalde boş alanda arabaya çarpma.bizim arkadaş özel olarak arabasını evin arka tarafına götürüp park ediyor ona da gidip çarpmışlar ilginçççregret_n' Alıntı:bakım zamanı gelmeden servis yüzü göstermesin Allah 8)
kem gözlere dikkat, benim gibi duran arabana vururlar mazallah, hem de boş alanda![]()