İlk çocuğunuzun cinsiyeti

Kodla Büyü

ertann83

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar tanıdığım 5-6 erkek bilgisayar öğretmeni arkadaşımın ilk çocukları hep kız oldu. benimde kızım oldu merak ettim erkek bilgisayar öğretmenlerinin ilk çocuklarının cinsiyeti nedir.

liseye giderken hocamız, "gelecekte teknoloji gelişecek ve radyasyona daha çok maruz kalınacak bundan dolayı kız çocuklarının sayısı erkeklere göre artacak" demişti. şimdi o hocamın sözü aklıma geldi bakalım ankette ne çıkacak

ertann83' Alıntı:
liseye giderken hocamız, "gelecekte teknoloji gelişecek ve radyasyona daha çok maruz kalınacak bundan dolayı kız çocuklarının sayısı erkeklere göre artacak" demişti. şimdi o hocamın sözü aklıma geldi bakalım ankette ne çıkacak

ne alakası var anlamadım, neden erkek sayısı artmıyor da kız sayısı artıyor?

radyasyon nasıl bir etki yapıyor muş? :o

ne çocuğu!...
evli misin diye soranlara artık,
"evde kaldım" diyorum.
umut da yok yani artık!...

Allah analı babalı büyütsün,
acısını göstermesin inşallah....

zilal' Alıntı:
ertann83' Alıntı:

ne alakası var anlamadım, neden erkek sayısı artmıyor da kız sayısı artıyor?

radyasyon nasıl bir etki yapıyor muş? :o

zilal hocam bende teknoloji ile cinsiyet arasında bir bağ var mıdır acaba diye merak ettim ondan da ufak bir anket düzenledim.

Bizim ilk çocuğumuz erkekti, bir bebek daha bekliyoruz ağustos'ta inşallah.
Bugün cinsiyetini öğrenmeye gittik, doktor bu da erkek dedi.
Hayırlısı artık, Allah herkese sağlık sıhhat versin de gerisi önemli değil hocam.

Benim de 1 aylık bir kızım var. Bu sene ben de çevremdekilerin hep kız çocuğu olduğunu duydum.

Kızım olması en büyük dileğimdi..Rabbim kabul etti şükür, Allah isteyen herkese en az bir kız çocuğu nasib etsin..
Kız çocuğu doğduğunda babaya cennet kapısı açılır;
Kız evlendiğinde kocasının imanı tamamlanır
Kız anne olduğunda ayağının altına cennet serilir

Her zaman şöyle söylerim:
"Anneler ve Babalar, çocuklarının tahtlarını yapabilirler ama bahtlarını yapamazlar, o yüzden, Allah tüm çocukların bahtlarını güzel nasip etsin."

Öncelikle Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık, sıhat, huzur versin inşallah.
Benimde 2 aylık bir oğlum var. Bu arada ilk cocuğumuz.
Teknoloji ile kız alakasına bir yorum getirebilirim sanırım. Ancak tamamen benim düşüncem ve hiç bir doğruluk iddaam yok!
"Çocuklar cinsiyetleri için gerekli kromozomları anne ve babadan alırlar. Anne her zaman X kromozomu verir. Babadan gelen kromozom cinsiyeti belirler. Eğer babadan X kromozomu gelirse çocuk XX yani kız olur, babadan Y kromozomu gelirse XY yani erkek olur.
Teknoloji geliştikçe en çok erkekleri etkilediğini düşünürsek baba Y kromozomunu veremeyeceğinden çocuk XX yani kız olacaktır. ( Tabii bütün bu anlattıklarımın dışında Rabbim ne dilerse o olur.)"

şeffaf' Alıntı:
Kızım olması en büyük dileğimdi..Rabbim kabul etti şükür, Allah isteyen herkese en az bir kız çocuğu nasib etsin..

Kız çocuk doğduğunda babaya cennet kapısı açılması onu doğru düzgün vatana millete hayırlı yetiştirme açısından dikkatli davranıldığında oluyordur diye yorumluyorum.

Yalnız bu dünyada da o kız çocuğu baba için "dünya cenneti" oluyor.

Babalar ve kızları arasındaki bağ çok özeldir. Baba kızına hiç kıyamaz.

Üçüncü de erkek oldu. Üç oğlum var, aslında üç de kızım var diyorum.
Başkasının evinde doğmuş olmalarının hiç önemi yok. Sonunda başkası da yetiştirse
üç çiçeğimiz olacak. Allah hayırlı evlat versin, saadetlerini göstersin.

şeffaf' Alıntı:
:+1:

halk' Alıntı:
şeffaf' Alıntı:

Kız çocuk doğduğunda babaya cennet kapısı açılması onu doğru düzgün vatana millete hayırlı yetiştirme açısından dikkatli davranıldığında oluyordur diye yorumluyorum.

Yalnız bu dünyada da o kız çocuğu baba için "dünya cenneti" oluyor.

Babalar ve kızları arasındaki bağ çok özeldir. Baba kızına hiç kıyamaz.
hocam "cennet kapısı açılır" ama girip girmeyeceği elbette yetiştirmi şekliyle ilgilidir...o fırsat tanınır fırsatı değerlendirmek bize kalmış, girebilmekk yolunda yetiştirmek nasib etsin Rabbim

babamlar 2 erkek kardeş biz 3 erkek kardeşiz benimde ilk çocuk erkek 2. nasip kısmet inş düşünmüyoruz şimdilik ama

ilki erkekti 2.si kız oldu. hocam erkek çocuklarınızı sevmenizi tavsiye ediyorum. Kızlar zaten kendini sevdiriyor. bu arada Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

BBNET
Geri