İliçi tayinlerde ihtiyaç listesi

Kodla Büyü
Tercihlerinizi seçtiğiniz ekranda ihtiyaç olup olmadığı görünüyor. İhtiyaç yoksa ihtiyaç yok yazıyor. Varsa kaç ihtiyaç olduğu görünüyor. Oradan bakılabiliyor. Bende de bu ayrılıp başlama işlemleri tamamlanmadığından il içi açılmadı o yüzden tercih ekranını göremiyorum. Listeler de paylaşılsa iyi olurdu.

Son değişiklikle TEf den böteye geçtim 3 yılım dolmadı alan değişikliği seçeneğini işaretleyip il içi yapabilirmiyim bu atamada

Anladığım kadarıyla TEF' den BÖT' e ciddi bir geçiş olmuş. Bulunduğum ilde neredeyse açık olan BÖT yok. Buralardaki TEF' li arkadaşlar anlaşılan BÖT' ü tercih etmiş.

Alan değişikliği nedeniyle, bizim branşta iliçi tayinlerde açık olan okulların sayısı değişebilir. Alan değişikliğini tamamlamamış ortaokul ve lisedeki BT öğretmenlerinden BÖTEye geçen öğretmenler, geçişi tamamladıkça açık bazı okulların normu geri kapanabilir.

Listeleri son güne kadar takip etmekte fayda var.

Anladığım kadarıyla TEF' den BÖT' e ciddi bir geçiş olmuş. Bulunduğum ilde neredeyse açık olan BÖT yok. Buralardaki TEF' li arkadaşlar anlaşılan BÖT' ü tercih etmiş.
O kadar muhendislik egitimi ayarında egitim al 53 saat derse gir sonra git ortaokulda çalış olmamış 🤣

Listede HEM'LER bile yok arkadaşlar. Hani HEM'LER bizimdi? Orası da yoksa tef'li adam nasıl nereye gidecek? Resmen haklarımız ayaklar altına alınıyor. Nerede bu sendikalar?

Alan değişikliği öncesi ve sonrası birlikte 3 yıl doluyorsa o seçenek ile tayin isteyebilirsiniz.
3 yılın dolmadığı durumlarda bu seçenek seçiliyor ,ben de aynı durumdayım , geçen sene il içi ile yer değiştirdim , bu sene tef- böte değişiminden sonra boş okul sayısı arttı il içinde , başvurabilir miyim merak ediyorum ben de

3 yılın dolmadığı durumlarda bu seçenek seçiliyor ,ben de aynı durumdayım , geçen sene il içi ile yer değiştirdim , bu sene tef- böte değişiminden sonra boş okul sayısı arttı il içinde , başvurabilir miyim merak ediyorum ben de
Alan değiştirmeden önceki süreniz ile alan değişikliği sonrası sürenizi toplayın. 3 yıl doluyor ise isteyebilirsiniz. Sizin 1 yıl dolmuş, tayin isteyemezsiniz.
-----------
kılavuz Sayfa 1
A. Başvuru Şartları
Duyuru kapsamında başvuruda bulunacakların;
...
2. Bulundukları eğitim kurumunda 30 Eylül 2025 tarihi itibarıyla en az üç yıllık çalışma süresini tamamlamış olmak,

kılavuz Sayfa 3
C. Üç Yıllık Çalışma Süresinin Hesabında Birlikte Değerlendirilecek Süreler
...
5. Alan değişikliği kapsamında aynı eğitim kurumuna atanan öğretmenlerin eski ve yeni alanlarında geçen hizmet süreleri birlikte değerlendirilecektir.

5. Alan değişikliği kapsamında aynı eğitim kurumuna atanan öğretmenlerin eski ve yeni alanlarında geçen hizmet süreleri birlikte değerlendirilecektir.
Bu maddeyi okudum bizim durumu anlatıyor sanki , ama mebbisteki beyan listesinden alan değişikliği ibaresini görünce emin olmak istedim.

Ekli dosyalar

• 682a47de-7c3a-460a-97d8-3681bc7cfbbe.webp
    682a47de-7c3a-460a-97d8-3681bc7cfbbe.webp
    51.8 KB · Görüntüleme: 52
BBNET
Geri