Bilecik_Bilişim
Site Gezgini
TEF liyim listede HEM ler yok.
Hocam ben de bunu merak ediyorum. Arkadaşlar bilgisi olan var mı?Bulundugum okulda alan degisikligi yapildu secenegi var bunu biz secebiliyor muyuz
Alan değişikliği öncesi ve sonrası birlikte 3 yıl doluyorsa o seçenek ile tayin isteyebilirsiniz.Son değişiklikle TEf den böteye geçtim 3 yılım dolmadı alan değişikliği seçeneğini işaretleyip il içi yapabilirmiyim bu atamada
O kadar muhendislik egitimi ayarında egitim al 53 saat derse gir sonra git ortaokulda çalış olmamışAnladığım kadarıyla TEF' den BÖT' e ciddi bir geçiş olmuş. Bulunduğum ilde neredeyse açık olan BÖT yok. Buralardaki TEF' li arkadaşlar anlaşılan BÖT' ü tercih etmiş.
Yazmaz şu an için yazmıyor yani. İhtiyaç yoksa ihtiyaç yok yazıyor okulu seçtiğinizde. Tabi ama seçerseniz ve giden olursa peşi sıra gidebilirsiniz boşalan yere.Norm o okulda olmasa da ihtiyac 1 yazar mı
3 yılın dolmadığı durumlarda bu seçenek seçiliyor ,ben de aynı durumdayım , geçen sene il içi ile yer değiştirdim , bu sene tef- böte değişiminden sonra boş okul sayısı arttı il içinde , başvurabilir miyim merak ediyorum ben deAlan değişikliği öncesi ve sonrası birlikte 3 yıl doluyorsa o seçenek ile tayin isteyebilirsiniz.
Alan değiştirmeden önceki süreniz ile alan değişikliği sonrası sürenizi toplayın. 3 yıl doluyor ise isteyebilirsiniz. Sizin 1 yıl dolmuş, tayin isteyemezsiniz.3 yılın dolmadığı durumlarda bu seçenek seçiliyor ,ben de aynı durumdayım , geçen sene il içi ile yer değiştirdim , bu sene tef- böte değişiminden sonra boş okul sayısı arttı il içinde , başvurabilir miyim merak ediyorum ben de
BÖT tede yok hocamTEF liyim listede HEM ler yok.
Bu maddeyi okudum bizim durumu anlatıyor sanki , ama mebbisteki beyan listesinden alan değişikliği ibaresini görünce emin olmak istedim.5. Alan değişikliği kapsamında aynı eğitim kurumuna atanan öğretmenlerin eski ve yeni alanlarında geçen hizmet süreleri birlikte değerlendirilecektir.
İl içi atama kılavuzuna bakarsanız madde 18 de HEM lere il içinde atama yapılmayacağı yazıyor, bazı alanlar demiş, sonraki sayfada alanlarda bilişim teknolojileri de var.BÖT tede yok hocam
Net cevaba ulasirsaniz yazar misinizBu maddeyi okudum bizim durumu anlatıyor sanki , ama mebbisteki beyan listesinden alan değişikliği ibaresini görünce emin olmak istedim.