Arkadaşlar tüm haber sitelerinde 1 saat önce açıklandığı yazıyor ama ben mebbiste göremedim açuklandı mı?
Aynen öyle. Sanki borsa etkilenmesin diye borsanın kapanış saatini bekliyorlar. Büyük ihtimal geri dönüşlerin önünü almak için mesainin bitmesini bekliyorlar galiba.Sonuçların mesai bitimine doğru yada sonrasında açıklanması adettendir sayın hocam.
ertesi gün geri dönüş için arayamaz mı? Bugün ne zaman açıklanacak diye arayamaz mı? Ben bile umudum olmadığı halde çünkü boşluk bir yerde, orayı da ben yazmadım uzak diye, oraya birisi gidecek de benim yazdığım yerler boşalacak ve ben en yüksek puanlı olarak oraya gidecem vs. milli eğitimi arayım mı diye düşünüyorum.Aynen öyle. Sanki borsa etkilenmesin diye borsanın kapanış saatini bekliyorlar. Büyük ihtimal geri dönüşlerin önünü almak için mesainin bitmesini bekliyorlar galiba.
Dün açıklanacaktı açıklanmadı, hadi açıklanmadı bari yarın şu saat deyin, ne il mem ne de bakanlıktan bir ses var.
Aynen öyleYarın öğle sonrası açıklanma olasılığı da var. İnsanların stresi 4 gün tatilde geçip gidecek olay soğuyacak, il mem arayan soran azalacak mesai dışı açıklanma mantığı budur![]()
311 puanlı bilişimci mi varmış
311 puanlı bilişimci mi varmış![]()
Puanım 233 ne yüksek lisans ne doktora. Doktora yapmış olsam. Sen düşün hocam. Üstelik Böteciyim.311 puanlı bilişimci mi varmış![]()
2005 atamasıyım daha 170 puancık toplayabildimPuanım 233 ne yüksek lisans ne doktora. Doktora yapmış olsam. Sen düşün hocam. Üstelik Böteciyim.
2013 yılında atandım 246 puanım var ama belleticilik beni çok yordu2005 atamasıyım daha 170 puancık toplayabildim![]()
Maasallah hocam bu ne hız.2013 yılında atandım 246 puanım var ama belleticilik beni çok yordu![]()
Hocam 7 yıldır doğudayım ancak bu kadar olduMaasallah hocam bu ne hız.![]()