haklısın..bbnet'ten başka kimseye güvenilmiyor sanal aleme..developer' Alıntı:ondan zaten sizlere soruyorum ya ben de :roll:
eminim var bir yerler de bir kaç tane fikir.aak' Alıntı:yapacak bişey kaldı mı ki? kaldıysa da onu ben bulabilir miyim ki?
Bu fikir güzel hocam biraz araştırayım ben bunu.esenordelarthe' Alıntı:yılbaşı anneler günü doğum günü vb özel günlerde ne alsam diyenlere para yaş gibi özellikler girilerek alınabilecek şeyler gösteren bir site yapın. üstelik sonradan reklam almakta kolay. yapabilsem ben yapardım.
hocam siteni sürekli takip ediyorum zatenazizerkut' Alıntı:fikir arayanlar imzamdaki bloğumu ziyaret etsinler, bolca fikir mevcut
developer' Alıntı:hocam siteni sürekli takip ediyorum zatenazizerkut' Alıntı:fikir arayanlar imzamdaki bloğumu ziyaret etsinler, bolca fikir mevcut![]()
s_kajmeran' Alıntı:Şu siteden sms göndermeyi başarabilirsem süper bişey var ama...
@fluent hocamın fikride güzelmiş... :+1:
m32m' Alıntı:hocam benim aklımda bir tane var ama paylaşamam :lol: çünki aklımda olan sitenin ne türk,yede nede dünyada içerik ve hizmet olarak bi benzeri var. bu projemi hayata geçirebilmem için sağlam bi ekip kurmam gerekiyor. şimdilik sadece 3 kişiyiz, en az 10 kişiye daha ihtiyacım var!!!
onu mail servisi sağlayan sirketler var paketlerden alarak yapabilirsiniz hocamfluent' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Şu siteden sms göndermeyi başarabilirsem süper bişey var ama...
@fluent hocamın fikride güzelmiş... :+1:
Hocam ben de arıyorum onu, online kurs kayıt sistemine eklicem, kursa başvuran kursiyerlere kurs açıldığında otomatik olarak mesaj göndermek için, tek tuşlaAma nasıl yapıcaz bilmiyorum..
hocam eşim ingilizce öğretmeni, ileride hem onun için hem de kendim için yapmayı düşünüyorumfluent' Alıntı:Site fikri var ama hocam içini doldurmak çok zahmetli. Komple bir okul otomasyonu kurabilirsin mesela.
Örnek olarak ingilizce hocası test yapıcak, wordle felen uğraşmicak. Bir listeye öğrenci isimlerini girecek, soruları girecek, şıkları girecek (klasikse şıkları boş bırakacak) yazdır dediğinde öğrenci sayısı kadar kağıt önüne gelecek, soruları kendisi yazabildiği gibi senin ingilizce soru arşivinden de sorulardan faydalanabilecek, resimli sorular ekleyebilecek vs..
Hazır yıllık planlar zümre toplantıları bulunacak sitende, sadece öğretmenler okul adını, tarihleri konuları vs.. girdiğinde plan şablonuna aktarılıp yazıcıdan çıkartacak vs..
bir sürü eklemeler yapılabilir...
azizerkut' Alıntı:developer' Alıntı:hocam siteni sürekli takip ediyorum zatenazizerkut' Alıntı:fikir arayanlar imzamdaki bloğumu ziyaret etsinler, bolca fikir mevcut![]()
Teşekkürler, şu sıralar pek aktif yazamıyorum ama, eğer param var ve kodlama konusunda uzmanım diyenler varsa özel fikirler verebilirim.
zaarly.com :+1:serdemir' Alıntı::idea: Sahibinden.com un tersini yap hocam. Alıcılar şartlarını sunduğu ilan versin. Satıcılar teklif sunsun