B bote2009 Site Gezgini Mesajlar 52 7 Ekim 2013 #1 merhaba, meb.k12.tr okul sitesine iletişim kısmından haritada okulun yerini belirtmeye çalışıyorum ama bir türlü bulunduğu noktayı seçemiyorum.kırmızı baloncuk vs de görünmüyor.sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba, meb.k12.tr okul sitesine iletişim kısmından haritada okulun yerini belirtmeye çalışıyorum ama bir türlü bulunduğu noktayı seçemiyorum.kırmızı baloncuk vs de görünmüyor.sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim.
habibocak Üye Mesajlar 0 7 Ekim 2013 #2 Farklı tarayıcı deneyin. Ayrıca İE'de uyumluluk modunu da deneyebilirsiniz.
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,889 7 Ekim 2013 #3 Hocam Opera Tarayıcı ile deneyin...
agd85 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,146 14 Ekim 2013 #5 hocam o işaretcik ankara üzerinde görülüyor haritayı uzaklaştır göreceksin. sonrada ankarada bulunan işareti istediğin yere taşı
hocam o işaretcik ankara üzerinde görülüyor haritayı uzaklaştır göreceksin. sonrada ankarada bulunan işareti istediğin yere taşı
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,767 14 Ekim 2013 #6 okul-web-sitenizi-tanitin-f31/okul-adresini-google-haritaya-ekleme-t118566.html
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 14 Ekim 2013 #7 Hocam gecen gün chrome,ff, ie ve opera ile denedim hiçbirisi ile o cins kırmızı baloncuğu göremedim, Taa ki bir arkadas güncelle dedikten sonra kırmızı baloncuğu göreceksin diyene kadar :mrgreen:
Hocam gecen gün chrome,ff, ie ve opera ile denedim hiçbirisi ile o cins kırmızı baloncuğu göremedim, Taa ki bir arkadas güncelle dedikten sonra kırmızı baloncuğu göreceksin diyene kadar :mrgreen:
habibocak Üye Mesajlar 0 14 Ekim 2013 #8 Sayın Hocam, http://www.habibocak.com/video.asp?videoID=2992 Buradan yararlanabilirsin.