Programlama temel bilgim var, 20 yıla yakındır hep giriş ve orta seviyede bazı programlama dilleri ile uğraştım.
Zamanım çok fazla, kendimi bir alanda uzmanlaştırmak istiyorum, hem bilgi altyapımın hem zekamın hem yaşımın buna müsait olduğunu düşünüyorum.
Bana bir yol haritası çizer misiniz?
Özel okul sahibi bir arkadaşım bana bir program yap, hem ben alayım hem de çevremdekilere satarım dedi. Sen yeter ki yap pazarlaması bana ait dedi. Özel okul ve etüd merkezlerine yönelik muhasebe, yoklama, deneme sonucu vs. bir çerçevede program yapmam isteniyor. 1 yıl içinde çalış, uğraş dene yap dedi.
Java hiç uğraşmadım ve bana çok yabancı gibi geliyor.
C# ile yapmaya başlasam ne dersiniz.
Php ile web tabanlı olarak yapmak konusunda düşünceniz nedir?
Ya da başka programlar.
Java mı C# mı diye araştırmalar yapıyorum ama bir yerde tıkanıyorum.
Bana bir akıl verirseniz sevinirim... Asıl amacım bir seferlik satış yapıp para kazanmak değil, bir alanda tam olarak uzman olmak istiyorum? Bu alan hangisi olmalı?
Zamanım çok fazla, kendimi bir alanda uzmanlaştırmak istiyorum, hem bilgi altyapımın hem zekamın hem yaşımın buna müsait olduğunu düşünüyorum.
Bana bir yol haritası çizer misiniz?
Özel okul sahibi bir arkadaşım bana bir program yap, hem ben alayım hem de çevremdekilere satarım dedi. Sen yeter ki yap pazarlaması bana ait dedi. Özel okul ve etüd merkezlerine yönelik muhasebe, yoklama, deneme sonucu vs. bir çerçevede program yapmam isteniyor. 1 yıl içinde çalış, uğraş dene yap dedi.
Java hiç uğraşmadım ve bana çok yabancı gibi geliyor.
C# ile yapmaya başlasam ne dersiniz.
Php ile web tabanlı olarak yapmak konusunda düşünceniz nedir?
Ya da başka programlar.
Java mı C# mı diye araştırmalar yapıyorum ama bir yerde tıkanıyorum.
Bana bir akıl verirseniz sevinirim... Asıl amacım bir seferlik satış yapıp para kazanmak değil, bir alanda tam olarak uzman olmak istiyorum? Bu alan hangisi olmalı?