Ş Şeref Aktif Üye Mesajlar 280 30 Eylül 2007 #1 Okuluma web sitesi yapıyorum . İl Milli Eğitim Müdürlüklerini gösteren haritanın html kodları bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim..
Okuluma web sitesi yapıyorum . İl Milli Eğitim Müdürlüklerini gösteren haritanın html kodları bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim..
M mevlana Site Gezgini Mesajlar 42 7 Ekim 2007 #2 flash kaydeden herhangi bir programla mebin sayfasındaki haritayı kaydet sonra sitene ekle o kadar
S sbil Aktif Üye Mesajlar 116 7 Ekim 2007 #3 işinize yarar inşallah Ekli dosyalar turkiye.rar turkiye.rar 175 KB · Görüntüleme: 788
C coder Üye Mesajlar 4 31 Mart 2008 #17 S.a arkadaşlar SWF Cache Viewer gezinilen sitelerdeki flashları kaydediyoo link koymadım ama programın adı SWF Cache Viewer cok kolayy bulunabilen bi program bulamayn olursa benle iletişime gecsin
S.a arkadaşlar SWF Cache Viewer gezinilen sitelerdeki flashları kaydediyoo link koymadım ama programın adı SWF Cache Viewer cok kolayy bulunabilen bi program bulamayn olursa benle iletişime gecsin