Böte ye neden gecmediniz?Malatya Merkez ilçelerde çok güzel bir okulda norm fazlası yaptılar bizi yok yere sırf teknik eğitim mezunu olduğum için. İhtiyaç yok şehirde, ya da çok uzak ilçelere git diyorlar. Hakkımı helal etmiyorum bu haksızlığı yapan ve buna bakıp avcunu ovuşturanlara.
hocam Allah yardımcınız olsun. Ben de 10 yıla yakın şark hizmet bölgesindeydim. Bir yerden sonra yoruyor insanı.bu zamana kadar gidenler ne yapsın hocam kendimi bildim bileli köylerdeyim
Hocam hakkımın gasp edilmesine razı değilim. Geçenler ömür boyu öyle kalır gibi geliyor bana. Teknik öğretmenlik uygun kuruma geçebilirseniz avantajlı. Bu ihtimali komple ortadan kaldırmış oluyor insan böteye geçince.Böte ye neden gecmediniz?
Ne şiş yansın ne kebap yani! Böte ye geçmem ama bote mezunlarının hakkı olan okulda çalışırım sonra da hakkımı helal etmem. Bir tekni eğitim mezunu olarak yıllarca bote mezunlarinin hakkini gaspetmissin zaten , o ne olacak! Adamlar Türkiye'nin her yerinde norm fazlası bu yüzden, onlar meslek lisesinde çalışamazken siz neden ortaokul veya Anadolu lisesinde çalışabiliyorsunux bu da ayrı bir soru.hocam Allah yardımcınız olsun. Ben de 10 yıla yakın şark hizmet bölgesindeydim. Bir yerden sonra yoruyor insanı.
Hocam hakkımın gasp edilmesine razı değilim. Geçenler ömür boyu öyle kalır gibi geliyor bana. Teknik öğretmenlik uygun kuruma geçebilirseniz avantajlı. Bu ihtimali komple ortadan kaldırmış oluyor insan böteye geçince.
kullandığınız dile dikkat edin sonuçta bu hakkı ona veren meb kurumu vermeseydi o zaman. Yıllarca verdiği hakkı bir kararla geri alıyor ve insanların düzenini bozuyor. Değişiklik yapılması gerekiyor idiyse bundan sonra atanan kişiler için yapılırdı sorun olmazdı. Dereyi geçerken at değiştiriyorlar.Ne şiş yansın ne kebap yani! Böte ye geçmem ama bote mezunlarının hakkı olan okulda çalışırım sonra da hakkımı helal etmem. Bir tekni eğitim mezunu olarak yıllarca bote mezunlarinin hakkini gaspetmissin zaten , o ne olacak! Adamlar Türkiye'nin her yerinde norm fazlası bu yüzden, onlar meslek lisesinde çalışamazken siz neden ortaokul veya Anadolu lisesinde çalışabiliyorsunux bu da ayrı bir soru.
E bu değişiklikle ne oldu? Bütün okullar böte ye mi kaldı? büyük çoğunluk böteye geçti (geçici tef ler kalıcı oldu), kalan birkaç yer böte ye açılacak. BÖTE nin her yerde norm fazlası olması TEF'ten değil, dün yapılan değişikliği görmüşsünüzdür, ortaokulda dersler 8. sınıfa kaydı. Bu da normların yarıya düşmesi demek. BÖTEciler TEF peşinde koşarken elindeki derslerden oldu.Ne şiş yansın ne kebap yani! Böte ye geçmem ama bote mezunlarının hakkı olan okulda çalışırım sonra da hakkımı helal etmem. Bir tekni eğitim mezunu olarak yıllarca bote mezunlarinin hakkini gaspetmissin zaten , o ne olacak! Adamlar Türkiye'nin her yerinde norm fazlası bu yüzden, onlar meslek lisesinde çalışamazken siz neden ortaokul veya Anadolu lisesinde çalışabiliyorsunux bu da ayrı bir soru.
dün ne değişiklik yapıldı hocam ders çizelgesinde 5-6 da gördüm ben bty dersini. 8 e kayan ne gözden kaçırmışımE bu değişiklikle ne oldu? Bütün okullar böte ye mi kaldı? büyük çoğunluk böteye geçti (geçici tef ler kalıcı oldu), kalan birkaç yer böte ye açılacak. BÖTE nin her yerde norm fazlası olması TEF'ten değil, dün yapılan değişikliği görmüşsünüzdür, ortaokulda dersler 8. sınıfa kaydı. Bu da normların yarıya düşmesi demek. BÖTEciler TEF peşinde koşarken elindeki derslerden oldu.
Çoklu yabancı dil hazırlık projesi olan okullarda 5 ve 6. sınıflardan kalkan BTY dersi çizelgede 8. sınıfa eklenmiş ordan bahsediyor. Yabancı dil projesi olmayan okullarda 5 ve 6. sınıflarda devam ediyor.dün ne değişiklik yapıldı hocam ders çizelgesinde 5-6 da gördüm ben bty dersini. 8 e kayan ne gözden kaçırmışım
Yazacaklarımı yazmışsın hocam.Ne şiş yansın ne kebap yani! Böte ye geçmem ama bote mezunlarının hakkı olan okulda çalışırım sonra da hakkımı helal etmem. Bir tekni eğitim mezunu olarak yıllarca bote mezunlarinin hakkini gaspetmissin zaten , o ne olacak! Adamlar Türkiye'nin her yerinde norm fazlası bu yüzden, onlar meslek lisesinde çalışamazken siz neden ortaokul veya Anadolu lisesinde çalışabiliyorsunux bu da ayrı bir soru.
teşekkür ederim mevcut durumda norm fazlası olan arkadaşların bir kısmını kurtarır 8e ders eklenmesiÇoklu yabancı dil hazırlık projesi olan okullarda 5 ve 6. sınıflardan kalkan BTY dersi çizelgede 8. sınıfa eklenmiş ordan bahsediyor. Yabancı dil projesi olmayan okullarda 5 ve 6. sınıflarda devam ediyor.
Ayrılma-başlama yazınız tamamlanmamış. Tayin isteyecekseniz idarenize söyleyin.Ekli dosyayı görüntüle 79058
Bu mesaj sizlerde de var mı?
Alan değişikliği sebebiyle yeni karaname geldiği için görevden ayrılıp başlama yapılması gerekiyor hocam mebbisten(Okul idaresi yapacak) O yapılmadığı için büyük ihtimalle bu uyarı.Ekli dosyayı görüntüle 79058
benim de dikkatimi çekti hiç biri görünmüyor. yabancı dil ağırlıklı seçip normu kapattıklarını düşündüm ben ama sizin dediğiniz gibi olabilir mi ki. böt olması gerekiyor çünküTercih ekranında tüm okullar gözükmesine rağmen hiçbir imam hatip ortaokulu bende gözükmüyor. Bu alan değişikliği ile İmam hatip ortaokullarını BÖT alanı tercih edemeyecek sanırım.
Norm olmayanlarda gözükür hocam normalde il içi tayinlerde. Diğer ortaokullardan ihtiyaç olmayanlarda gözüküyor zaten. Ama imam hatipler gözükmüyor hata değilse BT için ayrıldı demekki İmam hatipler.benim de dikkatimi çekti hiç biri görünmüyor. yabancı dil ağırlıklı seçip normu kapattıklarını düşündüm ben ama sizin dediğiniz gibi olabilir mi ki. böt olması gerekiyor çünkü
Lakin, Bt olmama rağmen bende de tercih bölümünde imam hatip görünmüyor şuanNorm
Norm olmayanlarda gözükür hocam normalde il içi tayinlerde. Diğer ortaokullardan ihtiyaç olmayanlarda gözüküyor zaten. Ama imam hatipler gözükmüyor hata değilse BT için ayrıldı demekki İmam hatipler.
hocam bende de vardı alan değişikliği yapanlar için kararnameler gelmiş idarenin mebbisine onun çıktısını alıp bir de ayrılma başlama yazısı yazılması gerekiyormuş idarenize başvurun hocamEkli dosyayı görüntüle 79058
Ekli dosyayı görüntüle 79058
Memlekette yavuz hırsızın ev sahibini bastırdığına defaten şahit olduğumuz için sizi ciddiye almıyorum.kullandığınız dile dikkat edin sonuçta bu hakkı ona veren meb kurumu vermeseydi o zaman. Yıllarca verdiği hakkı bir kararla geri alıyor ve insanların düzenini bozuyor. Değişiklik yapılması gerekiyor idiyse bundan sonra atanan kişiler için yapılırdı sorun olmazdı. Dereyi geçerken at değiştiriyorlar.
Emredersiniz unutmayalım. Ne üstünlüğü kardeşim. Sene olmuş 2025. Millet Mars'a çıkıyor. Yazılım ve teknik bilgi sizin mi tekelinizde? Sizin çevrenize bilgili başka arkadaş denk gelmemiş olabilir mi mesela? Kardeşlerimize yardım ederiz filan böyle kendini üstün gören ifadeler yakışmıyor. Siz dilinize hakim olun. Hak hukuk diyeceksek zamanında herkes her kuruma atanabiliyordu. Alta lobilerle koydurulan küçük yazılı bir yıldız ile teknik kurumların yolu BÖTE mezunlarına kapatılmadı mı? Bıktım bu kendini üstün gören tef mezunlarından. Atom parçalıyorsunuz sanki arkadaş. Konuşturmayın beni toplamayı zor yapıyor çoğu meslek lisesi öğrencisi. Yüzde kaçı üniversite sınavlarında üstün başarı gösteriyor öğrencilerinizin.Bunu söyleceğim aklıma gelmezdi ama mecbur kaldım.
Tef Mezunu biri sizden yazılım ve teknik anlamda üstün olduğu tartışılmaz bir konudur bunu unutmayın. Bir çok böte mezunu bana gelir yardım alır. Elimizden geldiğince kardeşlerimize yardım ederiz ayrı konu.
Sistemin bizlere dayattığı yanlışa vurgu yaptım ve ayrıştrıcı olan dilinize hakim olmanızı istedim.
Anladım konuşma geçmişini bakmadan kendinizce bir kanıya varıp yazmışsınız. Sistemsel bir problemi kişiselleştirin durun bakalım ne olacak.Emredersiniz unutmayalım. Ne üstünlüğü kardeşim. Sene olmuş 2025. Millet Mars'a çıkıyor. Yazılım ve teknik bilgi sizin mi tekelinizde? Sizin çevrenize bilgili başka arkadaş denk gelmemiş olabilir mi mesela? Kardeşlerimize yardım ederiz filan böyle kendini üstün gören ifadeler yakışmıyor. Siz dilinize hakim olun. Hak hukuk diyeceksek zamanında herkes her kuruma atanabiliyordu. Alta lobilerle koydurulan küçük yazılı bir yıldız ile teknik kurumların yolu BÖTE mezunlarına kapatılmadı mı? Bıktım bu kendini üstün gören tef mezunlarından. Atom parçalıyorsunuz sanki arkadaş. Konuşturmayın beni toplamayı zor yapıyor çoğu meslek lisesi öğrencisi. Yüzde kaçı üniversite sınavlarında üstün başarı gösteriyor öğrencilerinizin.