A amarasli Üye Mesajlar 4 23 Mayıs 2018 #1 Şuan ortaokulda çalışıyorum. Başvuru ekranında hiçbir meslek lisesi açık değil. Sizce neden olabilir.
Şuan ortaokulda çalışıyorum. Başvuru ekranında hiçbir meslek lisesi açık değil. Sizce neden olabilir.
H horizon68 Aktif Üye Mesajlar 112 23 Mayıs 2018 #2 Aynı sorun bende de var sanırım yüksek lisans eğitim fakültesi olduğu için yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Aynı sorun bende de var sanırım yüksek lisans eğitim fakültesi olduğu için yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
A amarasli Üye Mesajlar 4 28 Mayıs 2018 #3 horizon68' Alıntı: Aynı sorun bende de var sanırım yüksek lisans eğitim fakültesi olduğu için yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam yoğunluktan yazamadım. Son günü (cuma) ilden düzelttirdim. Tercih yapıp tek tek arayarak onaylattım, ancak yetişti.
horizon68' Alıntı: Aynı sorun bende de var sanırım yüksek lisans eğitim fakültesi olduğu için yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam yoğunluktan yazamadım. Son günü (cuma) ilden düzelttirdim. Tercih yapıp tek tek arayarak onaylattım, ancak yetişti.
S SYSOP Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 393 29 Mayıs 2018 #4 Tercihe açılmamasını mı yoksa size görünmemesi mi düzeltildi hocam. Yani size böte kısıtlaması mı uygulanmış yanlışlıkla?
Tercihe açılmamasını mı yoksa size görünmemesi mi düzeltildi hocam. Yani size böte kısıtlaması mı uygulanmış yanlışlıkla?
A amarasli Üye Mesajlar 4 29 Mayıs 2018 #5 SYSOP' Alıntı: Tercihe açılmamasını mı yoksa size görünmemesi mi düzeltildi hocam. Yani size böte kısıtlaması mı uygulanmış yanlışlıkla? Genişletmek için tıkla ... Teknik eğitim fakültesi mezunuyum. Böte gibi görülmüşüm.
SYSOP' Alıntı: Tercihe açılmamasını mı yoksa size görünmemesi mi düzeltildi hocam. Yani size böte kısıtlaması mı uygulanmış yanlışlıkla? Genişletmek için tıkla ... Teknik eğitim fakültesi mezunuyum. Böte gibi görülmüşüm.