İl içi ilişik kesme süresi

Kodla Büyü

turkel2001

Aktif Üye
Selamlar kararname 24 ünde okula gelmiş müdür yardımcımız telefonla bildirdi. Ancak maaş erken 6 agustosta yatacagindan bana bayramdan sonra ilişik keselim dedi. bayramdan sonrası 12 si oluyor. İdarenin bana tebliğ etmesi gereken süre ne kadar?

Ben DMK madde 62-63 e baktım ama http://mevzuat.meb.gov.tr/html/dmkkisim4.html#madde62 tam anlamadım. Çünkü orada beni bağlayan kısmı tebliğ edildikten sonra başlıyor gibi geldi.

Eğer idare de bana 15 gün içinde tebliğ etmesi lazımsa bu sefer bayramın arifesine denk geliyor, benim bayramdan sonraki ilk iş günü yapma gerekir ki o gün işler yığılmış olacağından çok sıkıntılı olur diye düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de hala ilici ilisik kesmeyenlerdenim. Ilce milli eğitim de de calisiyorum. Ilce ay sonu keselim, ek dersini full al diyor, forumda maaslarin erken yatmasindan dogacak problemden bahsediliyor ne yapmali?

hocam iliçi ve ildışında ağustosun sonuna kadar süremiz varmış ben bakanlığıda aradım öle dediler

taatoo' Alıntı:
hocam iliçi ve ildışında ağustosun sonuna kadar süremiz varmış ben bakanlığıda aradım öle dediler
bu guzel bir haber. Cunku kararnamesini alan arkadaslar su an maliyeye kosuyor 6 sinda maas alabilmek umuduyla, umarim alirlar. Ben de ekders falan dert olmasin diye bekliyordum birde maas eklendi. Beklicez artik mecburen. Ancak bakanlik sanirim teblig edilmeyenler icin konusuyor. Teblig edildiyse bir sonraki is gunu diyor cunku dmk da(il ici)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

hocam benm ildışı çıktı bugün gidecektim adamlar bayramdan sonraya gelin dediler düğünüm var dedim hocam ozaman 30 ağustosa kadar süreniz var dediler ama 30 ağustosta yeni yerinde muhakkak başlamış ol dediler

BBNET
Geri