ctrl+z Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 21 Temmuz 2020 #1 Bursa'da il içinde yer değiştirme isteğinde bulunacak olan var mı? Belki çapraz olarak yer değiştirmek isteyenlere faydası olur.
Bursa'da il içinde yer değiştirme isteğinde bulunacak olan var mı? Belki çapraz olarak yer değiştirmek isteyenlere faydası olur.
togius Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,737 21 Temmuz 2020 #2 Bursa'da 10bin puanında olsa kımıldayamiyorsun artık.
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,007 21 Temmuz 2020 #3 Bursa daki açık listesine baktınız mı hocam. 8 tane okul var. 2 tanesi merkez 6 tanesi çevre ilçe. Kımıldamak imkansız.
Bursa daki açık listesine baktınız mı hocam. 8 tane okul var. 2 tanesi merkez 6 tanesi çevre ilçe. Kımıldamak imkansız.
ctrl+z Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 21 Temmuz 2020 #5 Yine de isteyenler olabilir karşılıklı yer değiştirmek için faydalı olabilir diye düşünüyorum burada paylaşmak
Yine de isteyenler olabilir karşılıklı yer değiştirmek için faydalı olabilir diye düşünüyorum burada paylaşmak
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,007 21 Temmuz 2020 #6 Hocam tabii ki faydalı olur ama merkezden oralara giden olmaz çok büyük ihtimal. İlçeler arası dediginiz gibi olabilir.
Hocam tabii ki faydalı olur ama merkezden oralara giden olmaz çok büyük ihtimal. İlçeler arası dediginiz gibi olabilir.
Erdadas Site Gezgini Mesajlar 48 21 Temmuz 2020 #7 arkadaşlar bursa nilüferde bir okul mu var açık olan kaç puanla kim gider
ctrl+z Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 21 Temmuz 2020 #8 Nilüferde Alara ortaokulu var hocam 28 saat ders gözüküyor 2 norm vermişler 1 ihtiyaç var
ctrl+z Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 694 22 Temmuz 2020 #10 Erdadas' Alıntı: Acaba en yüksek puan kimde var acaba benim 250 Genişletmek için tıkla ... Sen tayin isticen mi hocam nilüferdeki okula
Erdadas' Alıntı: Acaba en yüksek puan kimde var acaba benim 250 Genişletmek için tıkla ... Sen tayin isticen mi hocam nilüferdeki okula
bznesm Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,372 22 Temmuz 2020 #11 ctrl+z' Alıntı: Sen tayin isticen mi hocam nilüferdeki okula Genişletmek için tıkla ... yok hocam istemiycem
ctrl+z' Alıntı: Sen tayin isticen mi hocam nilüferdeki okula Genişletmek için tıkla ... yok hocam istemiycem
Erdadas Site Gezgini Mesajlar 48 22 Temmuz 2020 #12 Alara okulunu aradım yanlışlıkla norm açmışlar ve şimdi tekrar düzeltmişler yani isteyecek yer kalmadi normalde nilüferden bir yer isteyecektim
Alara okulunu aradım yanlışlıkla norm açmışlar ve şimdi tekrar düzeltmişler yani isteyecek yer kalmadi normalde nilüferden bir yer isteyecektim