İl emrinde olup meslek lisesine görevlendirilen teknik öğretmenlerin maaş karşılığı ders sayısı kaçtır?

Kodla Büyü

_Örtmen_

Üye
Merhaba, il emrinde olup meslek lisesine görevlendirilen teknik öğretmenlere teknik öğretmen tazminatı ödenmiyor, milli eğitim muhasebedeki memurlar maaş karşılığının 15 saat üzerinden değerlendirilmesi gerektiğini söylediler. Bununla ilgili okula sunabileceğim bir görüş yazısı mevcut mudur? Teşekkürler.

biz ek ders onayı alırken kadrosu il milli eğitimde olana tam ek ders talep ettik ve olumsuz cevap gelmedi, maaşı il yaptığı için özel hizmet tazminatını verdiler mi bilemiyorum o zaman. en azından maaş karşılığınız 15 saat olsa, özel hizmet tazminatından yararlanmasanız da tam ek ders onayı almaya çalışın.

biz ek ders onayı alırken kadrosu il milli eğitimde olana tam ek ders talep ettik ve olumsuz cevap gelmedi, maaşı il yaptığı için özel hizmet tazminatını verdiler mi bilemiyorum o zaman. en azından maaş karşılığınız 15 saat olsa, özel hizmet tazminatından yararlanmasanız da tam ek ders onayı almaya çalışın.
Tam ekders onayı alındığında koordinatörlük ücreti verilebiliyormu peki hocam? Birde tam ekders onayı ile ilgili bir yazı bulamadım ben elinizde bununla ilgili bir döküman varmı?

ilksms
Geri