E edersoy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 16 Nisan 2014 #2 Bildiğim kadarıyla eş durumundan tayin istediğimizde eşimizle birlikte gidiyorsak yarım yolluk alıyoruz. Diyelimki eş durumundan değilde sıra tayiniyle gittik tam yolluk mu alırız yarım yolluk mu? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Bildiğim kadarıyla eş durumundan tayin istediğimizde eşimizle birlikte gidiyorsak yarım yolluk alıyoruz. Diyelimki eş durumundan değilde sıra tayiniyle gittik tam yolluk mu alırız yarım yolluk mu? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
E edersoy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 16 Nisan 2014 #3 Bu arada eşimin tayini bir yıl önce çıkmıştı
E edersoy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 16 Nisan 2014 #4 evliyacelebi' Alıntı: tam yolluk ne kadar Genişletmek için tıkla ... Aradaki mesafeye göre değişiyor. Ben sitede daha önce hesaplayan bir program görmüştüm.
evliyacelebi' Alıntı: tam yolluk ne kadar Genişletmek için tıkla ... Aradaki mesafeye göre değişiyor. Ben sitede daha önce hesaplayan bir program görmüştüm.