kaç yıllık öğretmensiniz hocamİyi günler sayın öğretmen arkadaşlarım malum böte mezunuyuz meslek liseleri olmuyor alan kısıtlı, zaman yaklaşıyor, kimler kaç puanla Ankara isteyecek merak ettimde bende isteyeceğim 243puan var.
İsteyecek arkadaşlar puanları söyleyebilir mi?
Hocam 2011 den beri çalışıyorum 2009 mezunuyum.kaç yıllık öğretmensiniz hocam
Hocam artık bizim için eş durumu bile muallakta kalıyor, geçen sene 301 puanla Ankara’dan Adana merkeze zor geldim, eş durumunda bile sadece 1 okul açıldı140 puanım var ankara. İl dışı imkansız benim için. Eş özrü deneyeceğim hocam.
2001 den beri MEB çalışıyorum puan 203 merkezde çalıştım ve doğu görevini yaptım tef mezunuyum son 10 senedir meslek lisesi ögretmeniyimkaç yıllık öğretmensiniz hocam
Maşallah hocam ilk atananlardansınız sanırım. ilk defa görüyüroum bu kadar yüksek puanı bu branşta. 2006 dan beri görevdeyim. 200 anca oldu benim.doktora için istemeyi düşünüyorum. 300 puan var.
forumda maalesef puanlar pek paylaşılmıyor hocam. Sır gibi saklanıyor. Oysa herkes puanını, TEF/BÖTE mezuniyetini ve gitmek istediği il ya da illeri yazsa ona göre karar verir ölü tercih yapmazdık ama olmuyor işte..Teşekkürler, önceki yıllardaki puan paylaşımları için...
Ben de yıllardır ilk atandığım ilden, doğup büyüdüğüm ile gitmeyi deniyorum.
İl dışı isteyecek öğretmen sayısı, açılan okul sayısı, bu foruma üye olan BT öğretmeni sayısı vb... hesaba katılması gereken unsurların % kaçına ulaşılabilir bu forumda
Yüksek puanlarla bir ile gidenler neden 3-4 yıl sonra komşu olan başka bir ile gitmek ister ( Taşınmak, düzenin bozulması vb... )
... gibi soru ve düşünceler beni pek araştırma yapmadan son günlerde anlık karar verip tercih yapmaya itti gibi .
Maşallah hocam ilk atananlardansınız sanırım. ilk defa görüyüroum bu kadar yüksek puanı bu branşta. 2006 dan beri görevdeyim. 200 anca oldu benim.
Benimde 15 ama o kadar okul değiştirmedim 3. Okuldayım. Nasip olursa gideriz yoksa şu anki okulumun imkanları ildeki hiçbir okulda yok.15. yıl olacak bu sene. hep 5. bölgede çalıştım. ilk atandığım il merkeziydi daha sonra kasaba ve ilçelerde 16 okul değiştirdim. kırsal kesim dediğimiz orta anadolunun çocuklarına hizmet etmeye çalıştık. çok isteme taraftarı olmasam da niyetim var.
Eşiniz merkezdemiydi hocam. Ne kadar uzağa verebileceklerini öğrenmek için sordum. Geçen sene ingilizce öğretmeni bir arkadaşımın eş özründen çıkmadı izmire il emri ile gitti. Sonra bir köye verdiler. Eş giderse yanında her türlü gideriz diye düşünüyorum. Kısmet artık.ben gecen sene eş durumunda 145 puanla cubukta meslek lisesine gelebildim.
yukardaki listrelere bakıyorum da adam 200 küsür puanla bir ilin köyüne gitmiş.Bizim bölümde tayinler bitmiş geçmiş olsun
bir çok yer tamamen dolu özür grubuna bile açılmıyor.Çünkü açılacak yer yokNe beliyordunuz ki çoğu branş aynı durum. İl dışına atıl bölgeler açılıyor. Sizi kurtaracak özür grubudur.
Aynen. Zaten 4-5 tane okul açıktı il içinde ondada hiç merkez okul yoktu. Koçhisar,haymana gibi yerlerdi onlardaBu okulların hiçbiri geçen sene il içinde açık değildi baya düşük geldi bana puanlar burda
Eşiniz merkezdemiydi hocam. Ne kadar uzağa verebileceklerini öğrenmek için sordum. Geçen sene ingilizce öğretmeni bir arkadaşımın eş özründen çıkmadı izmire il emri ile gitti. Sonra bir köye verdiler. Eş giderse yanında her türlü gideriz diye düşünüyorum. Kısmet artık.