İl dışı özür grubu

Kodla Büyü
Mersinde görev yapıp iliçi veya ildışı özür tayini isteyecekler hangi il ve ilçeyi istediklerini yazabilirler mi?

İlk kez mazerete başvuru yapıyorum, bu saate kadar açılmadı. Genelde de böyle mi oluyor acaba?

bu sene tayini çıkmayanlara istediği kadar ücretsiz izin alma hakkı verseler bari.

Arkadaşlar çok uzak ilçe açılmıl bu il emri ya da ilçe emri gibi seçimler nasıl oluyor?

Arkadaşlar ben bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmeniyim bana Halk eğim merkezi açılmış. O da zaten uzak bir ilçe nasıl oluyor anlamadım.

BÖTE MERSİN:
Tarsus-Abdullah Dirlik Ortaokulu-1 Boş Norm
Akdeniz-Fevzi Çakmak Ortaokulu-1 Muhtemel
Erdemli-Karayakup Ortaokulu-1 Muhtemel
Gülnar-Kuskan Ortaokulu-1 Boş Norm

Hocam siz de mi Muğlaya gelmeye çalışıyorsunuz? Ben asker eşiyim. Muğla merkez için başvuru yaptım ama 3 saatlik mesafedeki okul açık. Ne yapacağız bilmiyorum
Ben Fethiye merkez istiyorum açılan tek yer Antalya Kaş ilçesine daha yakın ücra bir köşe 230 puanım var istemeyi düşünüyorum

Şu anda il içi sıramatik olduğundan dolayı okullar açılmamış ki bizim durumumuz zaten perişan.Atamada çalışan arkadaş il emri ile ilgili bilgimiz yok dedi 17 Ağustos ta norm fazlası atama olacağını söyledi.

Şu anda il içi sıramatik olduğundan dolayı okullar açılmamış ki bizim durumumuz zaten perişan.Atamada çalışan arkadaş il emri ile ilgili bilgimiz yok dedi 17 Ağustos ta norm fazlası atama olacağını söyledi.

Norm fazlası tayinleri süreci başlayacak 17 Ağustos'ta, atama 31 Ağustos'ta:

Screenshot_20260803_212959_Chrome.webp

Ben tercih yapmayacağım sanırım hocam. 3 saatlik yol akıl alır gibi değil. 310 puanım var. Üstelik Karadere muhtemel boşalacak. Umarım sizin için en iyisi olur.

Hocam sıradaki öğretmen de atanamıyor maalesef. Hiç bir yerde boşluk yok. Sırada bekliyorum atanma şansım sıfıra yakın. Şimdi de ilk defa idareci atamalarını sıra öncesi belli olacakken sıra ataması sonrasına bıraktılar size de bize de yer olmayacak kısacası.

ilksms
Geri