Orası da proje okuluydu, çıkacak proje okulu olmaktan diyorlardı, demek ki çıkmış, yoksa orada açılmazdı.Konya da sadece tek 1 okul açılmış seydişehir MTAL ya bu kadar mı dolu Konya
Orası da proje okuluydu, çıkacak proje okulu olmaktan diyorlardı, demek ki çıkmış, yoksa orada açılmazdı.Konya da sadece tek 1 okul açılmış seydişehir MTAL ya bu kadar mı dolu Konya
Hocam bende Bursa yazacağım. Nereyi yazacaksınız,Puanınız nedir acaba?Hocam eşim polis orhangazi istyoruz. Siz nereyi yazacaksınız
Puanım 197. Şuan hiçbir yeri yazmayı düşünmüyorum mazeret ilçem açılmadığı için. Siz napacaksınızHocam bende Bursa yazacağım. Nereyi yazacaksınız,Puanınız nedir acaba?
Hocam özelden konuşalım istersenizHocam benim de mazeret ilçem Nilüfer açılmadığı için ya tek tercih osmangazi yazacağım ya da tercih vermeyeceğim.
Hocam hala proje okul olarak gözüküyorOrası da proje okuluydu, çıkacak proje okulu olmaktan diyorlardı, demek ki çıkmış, yoksa orada açılmazdı.
Hocam hiç tercih yapılmazsa ilçe emrine verilmeyecek deniliyor sendikalar yazmayı öneriyor ki eşim asker ayrı bi protokol olmasına rağmen illaki tercihte bulunmalısınz diyorlarPuanım 197. Şuan hiçbir yeri yazmayı düşünmüyorum mazeret ilçem açılmadığı için. Siz napacaksınız