Arkadaşlar il içi alan değişikliği açıklandı. Benimki olmadı
Linki aşağıda
http://atama.meb.gov.tr/?islemID=111

Linki aşağıda
http://atama.meb.gov.tr/?islemID=111
SHİFT+DEL' Alıntı:Eşiminki oldu... 1. tercihine gitti...
Teknoloji tasarımdan Muhasebeye geçti.. (İlköğretimden kurtuldu. İşletme öğretmenliği mezunu.. yani yan alanı muhasebeydi)....
mfacil' Alıntı:ELEKTRONIK tercıh etmıstım tek bır okul oda olmadı
Hayırlı olsun hocam. Formatör olmak isteseniz bile olamazsınız. 180 saatlik kurs sertifikası isterler çünkü.esilasoul' Alıntı:teknolojı tasarım ilk tercih şükürler olsun bilişm derdinden kurtuldum) çok şükür formatörlük belasının her türlü türevinden kurtuldum.. çok mutluyum
)
tek tercıh yapmıstım kısmet degılmısDaMieN' Alıntı:mfacil' Alıntı:ELEKTRONIK tercıh etmıstım tek bır okul oda olmadı
Hayırlısı Fatih :wink:
Sonuç ne oldu hocam hayırlı olsun mu diyelim?herohamster' Alıntı:rehberlik istedim bende ...
bilalca' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Formatör olmak isteseniz bile olamazsınız. 180 saatlik kurs sertifikası isterler çünkü.esilasoul' Alıntı:teknolojı tasarım ilk tercih şükürler olsun bilişm derdinden kurtuldum) çok şükür formatörlük belasının her türlü türevinden kurtuldum.. çok mutluyum
)
![]()
Arkadaşıminş. ilerde pişman olmazsın çünkü teknoloji tasarım derside kademeli olarak azalıor.. azaldıda zaten ama bt öğretmenlerinin önü açacak daha böyle sıkıntılı olmayacak düzenleme geliyor... acele etmeseydiniz.. keşke.. ne diyelim hayırlı olsun...esilasoul' Alıntı:bilalca' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Formatör olmak isteseniz bile olamazsınız. 180 saatlik kurs sertifikası isterler çünkü.esilasoul' Alıntı:teknolojı tasarım ilk tercih şükürler olsun bilişm derdinden kurtuldum) çok şükür formatörlük belasının her türlü türevinden kurtuldum.. çok mutluyum
)
![]()
haklısınz artık formatörlüğe taammen veda ettim sanırsaımne güzel oldu bu ya isteselerde yapamıcaklar
![]()
haha ilçe onaylamadıbilalca' Alıntı:Sonuç ne oldu hocam hayırlı olsun mu diyelim?herohamster' Alıntı:rehberlik istedim bende ...
ergensoft' Alıntı:Arkadaşıminş. ilerde pişman olmazsın çünkü teknoloji tasarım derside kademeli olarak azalıor.. azaldıda zaten ama bt öğretmenlerinin önü açacak daha böyle sıkıntılı olmayacak düzenleme geliyor... acele etmeseydiniz.. keşke.. ne diyelim hayırlı olsun...esilasoul' Alıntı:bilalca' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Formatör olmak isteseniz bile olamazsınız. 180 saatlik kurs sertifikası isterler çünkü.esilasoul' Alıntı:teknolojı tasarım ilk tercih şükürler olsun bilişm derdinden kurtuldum) çok şükür formatörlük belasının her türlü türevinden kurtuldum.. çok mutluyum
)
![]()
haklısınz artık formatörlüğe taammen veda ettim sanırsaımne güzel oldu bu ya isteselerde yapamıcaklar
![]()
formatör olur herhaldekarinca_52' Alıntı:sınıf öğretmenleri türkçe , mat ve müzik olarak gelmiş okulumuza ... yarın sbs de başarısız olunursa şimdi suçlu kim olacak ?