İl İçi, İl Dışı ve Özür Grubu Atamada Son Dakika

Kodla Büyü

memo-x

Seçkin Üye
Seçkin Üye
MEB İl İçi ve İl Dışı ve Özür Durumuna bağlı yerdeğiştirme süreci ile ilgili son aşamaya geldi. Klavuzun bir iki gün içerisinde yayımlanması bekleniyor.

İl içi yer değişiklikleri önümüzdeki hafta sonuna kadar sonuçlanacak..

il dışı yerdeğişiklikleri için başvurular Temmuz ayının sonunda başlayıp Ağustos ayının ilk haftasında da sonuçlanacak...

Özür durumu yerdeğiştirmeleri ise 15 Ağustos'dan sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

http://memurlar.biz/haber/il-ici-il-dis ... 23186.html

bunlar herhalde adamın twitter mesajından esinlenip haber yaptı. olabilir de.sağol hocam paylaşımın için

resmi bilgi değil...

...bekliyoruz diyor cümlenin sonunda

onlarda net tarih bekliyor reklam yapıyor sendika..

arkadaşlar bu gün ilde atamaya sorduk her hangi bir çalışma yapılmıyor bizim bilgimiz yok dediler. yönetmelik yok ki daha neye göre yapacaklar.

neyse hayırlısı il dışı çıkarsa demiştim bu forumdan bir arkadaşa sıfır notebook hdd yollamıştım artık iliçi 2 yıla düşer benim tayin çıkarsa size kurban kesecem

Buzkırıcı' Alıntı:
neyse hayırlısı il dışı çıkarsa demiştim bu forumdan bir arkadaşa sıfır notebook hdd yollamıştım artık iliçi 2 yıla düşer benim tayin çıkarsa size kurban kesecem

Nasıl olacak o iş buz kırıcı kardeş tüm forumdakilere mi :++:

Milleti o kadar bekletip tatillerini zehir ettiler . En azından il içini 2 yıla indirseler :verymad:

yeni haber bu sene il içi il dışı ertelenmiş seneye hiç beklemeyin diyor
Kaynak: fısıltı gazetesi :puhaha:

BBNET
Geri