İlçe Milli Eğitim Sitesi sayfa yönlendirme sorunu

Kodla Büyü

karakurt74

Site Gezgini
arkadaşlar ilçe mem sitesini alan almış ve yönlendirme yapmıştım.şimdi siteyi tıkladığımda direk milli eğitim bakanlığına yönlendiriyor.milli eğitim müdürü sorunu hal et diyor.ama ben bi şey anlamadım..sıkıntı ne olabilir..

karacoban.meb.gov.tr

dostum meb kendi domain ve hostunun kullanılmasını istiyor güvenlik için.. Sitesinde yönledirme yapıp başka isim üzerinden çalışan il-ilçe tüm sitelerinin yönlendirmelerinin tümünü iptal ediyor bilgin olsun .. iletişim için kurumun resmi mail adresiyle (xxx@meb.gov.tr) iletisim@meb.gov.tr adrezine mail gönder...

karakurt74' Alıntı:
peki o kadaremek verip yapotığım php site ne olacak.sıfırdan yenide nsite yapmak mı gerekiyor.erzurum http://www.yakutiye-meb.gov.tr/ sitesi de yönlendirme gibi görünüyor ama çalışıyor.sana zahmet bir akıl verin............

php - asp - .net - joomla her türlü desteği zaten meb de veriyor sadece senden istediği kodların kendi bilgisayarından çalışmasını istemesidir. Şu site çalışıyor bneimki çalışmıyor diyemezsin o siteyi farketseler onuda yönlendirmeyi iptal edip mebe yönlendirirler. Pek kaçıışıda yok zaten bu denetimleri bu aralar baya sıklaştırdılar..Zaten doğu olanda bu..

Senin yapman gerekene gelince Tüm dosyaları mebin hostuna atmak ve gerekli olan veritabanı-klasör-dosyalar için yazama isteğinde bulunmak.Biraz sancılı bi dönem oluyor ama yapcak bişey yok...

Hocam bizde de aynı şey oldu meb e email attık yazma izinleri vs ayarladılar şimdi sorunsuz çalışıyor... Yani siteniz meb in hostunda da çalışır benimde şüphelerim vardı ama sorun olmadı sadece işte yeni yazma izinleri vs de hep email adresinden haberleşmeniz gerekiyor pleks tarzı bir panel yok sadece ftp bilgileri yer alıyor...

BBNET
Geri