İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hostların Kota Miktarı ne kadar?

Kodla Büyü

silver_eagle

Aktif Üye
Evet arkadaşlar MEB in İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hostların Kota Miktarı ne kadar? İlçeden ilçeye farklılık gösterebiliyormu yoksa okullarda meb.k12.tr lerde olduğu gibi standar 100 mb.. Bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim.

bilen yok mudur?

ve kotanın ne kadarı kullanılmış, ne kadar alan kalmış bunu nasıl görebiliriz?

400 Mb. Bize aştınız dediği için söylüyorum. 400 Mb üzerinde diye uyarı veriyor, ftp dosya aktaramadık.

ymb' Alıntı:
400 Mb. Bize aştınız dediği için söylüyorum. 400 Mb üzerinde diye uyarı veriyor, ftp dosya aktaramadık.
o aştınız uyarısını nerde veriyor hocam? ftp de mi?

buldum.
226-Disk Quota - Current : 31.424 MBytes - Max : 250 MBytes - Available : 218.576 MBytes
250 MB mış. ftp programı bağlanırken connection log kısmında bilgiler çıkıyormuş.

Bir arkadaş daha fazlasına ihtiyaç olursa e-posta gönderip arttırılabildiğini de söyledi. Bilginize.

mevcut' Alıntı:
buldum.
226-Disk Quota - Current : 31.424 MBytes - Max : 250 MBytes - Available : 218.576 MBytes
250 MB mış. ftp programı bağlanırken connection log kısmında bilgiler çıkıyormuş.

Bir arkadaş daha fazlasına ihtiyaç olursa e-posta gönderip arttırılabildiğini de söyledi. Bilginize.

evet doğrudur hocam ben geçen sene ilçe mem e geldiğimde 50 Mb.. Mail gönderdim 150 Mb yaptılar. Tekrar gönderdim yeterli değil diye 300 Mb oldu.. Şu an için yeterli geliyor 300.. Yetmezse Biraz daha yüzsüzlük yaparız .

Arkadaşlar ilçe milli eğitim suncularında mysql veritabanı kurmak için nereden bağlanıyoruz cpanele ve şifreleri nasıl öğreniyoruz bileniniz var mı

BBNET
Geri