İlçe MEM Web sitesi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

marat

Site Gezgini
Mrb. arkadaşlar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesini güncelleme görevini bana verdiler. Daha önce okul siteleri yaptım; fakat ilçe memin sitesini yapmadım. Kullanıcı adı ve şifresini aldım. ftp.meb.gov.tr den giriyorum. 3 tane klasör görünüyo fakat dosyaları göremiyorum. Yapan arkadaşlar ya da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... :?: :!:

marat hocam keşke nasıl hallettiğinizi de yazsaydınız. ilçe memdeki arge sayfasını düzenlemem gerekiyor ama ftp şifresiyle giriş yaptığımda connections, logs ve wwwroot klasörleriyle index.htm yi görüyorum. başka hiçbir dosya yok. okul sitelerinden farklı olan nedir? yardımcı olursanız pek makbule geçecek.

Whois Lookup - Domain Names Search.... vb.sitelerden dosyların barındırıldğı yeri öğrenin. siteniz meb harici sunucuda barındırılıyor olabilir. index dosyasında da yönlendirme vardır belkide.

http' Alıntı:
marat hocam keşke nasıl hallettiğinizi de yazsaydınız. ilçe memdeki arge sayfasını düzenlemem gerekiyor ama ftp şifresiyle giriş yaptığımda connections, logs ve wwwroot klasörleriyle index.htm yi görüyorum. başka hiçbir dosya yok. okul sitelerinden farklı olan nedir? yardımcı olursanız pek makbule geçecek.
Okul sitelerine girerken ftp.meb.k12.tr den giriyoruz. İlçe webin dosyalarına ftp://ilçeadi.meb.gov.tr dan wwwroot klasöründen giriyoruz;)

arkadaşlar yaşadığım bir sorun hakkında bilgi vermek istiyorum benden ilçe mebin sitesinin yeniden yapilmasını istediler site daha önce asp ile oluşturulmuş ben siteyi yaptim bütün dosyaları oluşturdum daha öncekibütün dosyaları silmiştim ama bir türlü sie çalişmadı ne kadar uğrassam bosuna işe yaramadı daha sonra fark ettim ki site wwwroot dosyasına yönlendirilmiş silmiş olduğu wwwroot dosyasını tekrar oluşturdum ve bütün dosyaları wwwwroot içine attım ve o zamn işte site çalişmaya başladı artık sorun vermiyor.......
http://camardi.meb.gov.tr/index.html

BBNET
Geri