İlçe mem sitesinde joomla sorunu

Kodla Büyü

aylin24

Site Gezgini
İlçe mem sitesine joomla kurduk.fakat kurduktan sonra yönetici panelinde eklenti yükleyemiyoruz.Yazma izinlerini aldık fakat yine de logs ve tmp klasörlerinde yazılamaz diyor.Bu konuda uğraşan yada bilgisi olan var mı?

yazma hakkını hallettik o klasörler için verdiğiniz adrese izin hakkını bildirdik.fakat yine de aynı yazılamaz görünüyor

ilçe milli eğitimin mail adresinden internet@meb.gov.tr ye bu klasörlerin chmod deeğerini 777 yaparmısınız diye mail atın.
bende ilk kurduğumda yazma izni verin diye mail atmıştım. verdik diye geri döndüler. hemde iki defa aynı şeyi yaşadık. en son chmod'u 777 yapın diye mail atmıştım ve sorun hallolmuştu.

joomla için bi ftp hesabı oluşturun,joomla ayarlarına kaydedin kullanıcı adı ve şifreyi.izinleri fazla açmayın güvenlik açığı oluşur

joomla kontrol panelinin yardım menüsünden sistem bilgisine girin. klasör izinleri var orada hangilerinin yazdırılabilir olacağı olması lazım

hocam ftp den bağlann.
public_ html\\logs
public_ html\\tmp

bu klasör izinlerini değiştiin sadece.Ve ftp hesabı önemli.joomlaya kaydetmeniz gerekir

hocam configuration dosyasında bahsettiğiniz iki klasörün adresleri var. o adresler yanlış yazılmıştır. ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. configuration dosyasını düzeltin sorun hallolur. aşağıdaki gibi olmalı:

var $log_path = '\\10.20.1.11(buraya sizin sunucunuz yazılacak)\\d\\www\\webhosting\\ftp kullanıcı adınız\\wwwroot\\logs';
var $tmp_path = '\\10.20.1.11(buraya sizin sunucunuz yazılacak)\\d\\www\\webhosting\\ftp kullanıcı adınız\\wwwroot\\tmp';

BBNET
Geri