İlçe MEM sayfası hakkında sorular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,

İlçe milli eğitim sayfaları sadece asp mi destekli ? php çalıştırmıyor ancak asp çalıştırıyor. Peki bunu değiştirme şansımız var mı ? Varsa nasıl ? Bir de ftp adresi olarak elimde ip adresi var. Ftp ulaşımında sorun yok; ancak ilçe mem sayfaları için plesk ya da cpanel v.b. panele nasıl ulaşıyoruz ?

işin aslı ilçe sayasını php ve mysql kullanarak yapmak istiyorum ama bakalım işin içinden html'ye ve asp'ye mahkum olmadan çıkabilecek miyiz :roll:

acustic27' Alıntı:
asp desteği yok hocam...

k12.tr alan adları farklı hocam. k12.tr'lerin hem asp hem php desteği olmadığını biliyorum. Bunun için okul sayfamızı dışarıdan bir hosta yükledik zaten.

ilçe sayfaları meb.gov.tr uzantılı. Şu an sitede asp kodları çalışıyor.

yigido41' Alıntı:
Sayın hcm ilçe mem siteniz asp hostta bulunmakta. Eğer internet@meb.gov.tr adresine hostunuzu php yapmak istediğinize dair mail atarsanız yardımcı olurlar

Cevabınız için teşekkürler. Bakalım bir mail atalım ne kadar sürede cevap alacağız. Siz daha önce başvurdunuz galiba ?

Hocam mailinize yanıt alabilmeniz için, ilçenin resmi mail adresinden, yani ilce{@}meb.gov.tr şeklindeki mail adresinden talepte bulunmanız lazım.

kazuo' Alıntı:
Hocam mailinize yanıt alabilmeniz için, ilçenin resmi mail adresinden, yani ilce{@}meb.gov.tr şeklindeki mail adresinden talepte bulunmanız lazım.

Kendi adresimden bir mail attım ama dediğinizi de göz önünde bulunduralım. Teşekkürler.

delcullu' Alıntı:
abarles@meb.gov.tr adresine ilçenin mailinden mail atmanız lazım o yardımcı olur. Ben siteyle uğraşırken ftp bilgilerini şifrelerini ordan istemiştim.

Bu adresi de not ediyorum. Bugün hem kendi özel adresimden hep ilçenin resmi adresinden internet@meb.gov.tr adresine mail attık. Cevap gelir diye düşünüyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler.

delcullu' Alıntı:
abarles@meb.gov.tr adresine ilçenin mailinden mail atmanız lazım o yardımcı olur. Ben siteyle uğraşırken ftp bilgilerini şifrelerini ordan istemiştim.

internet@meb.gov.tr adresine bakılmadığını düşünerek tekrar abarles'e mail attım hemen cevap geldi. ilçe resmi e posta adresinden talebimizi ilettik ve host değişikliği tamamdır.

Bilgiler için teşekkürler.

BBNET
Geri