btogretmenn
Üye
Merhaba arkadaşlar, ilçe mem 2. Dönem BTR görevlendirmelerimizi tercih dilekçelerimizi aldığı halde red etti, yapmadı. Yasal olarak yapabileceğimiz birşey var mı?
İl de yetkili yok mu hocam. İldeki koordinatorden bilgi alıp yapılması konusunda diğer öğretmenlerle baskı yapabilirsiniz sendikaları devreye sokabilirsinizMardin Nusaybin, yapabileceğimiz birşey var mı hocam?
Görüştük hocam, ilçenin inisiyatifinde yapabilecek birşey yok dedi, haftaya sendikalarla görüşmeyi düşünüyoruz.İl de yetkili yok mu hocam. İldeki koordinatorden bilgi alıp yapılması konusunda diğer öğretmenlerle baskı yapabilirsiniz sendikaları devreye sokabilirsiniz
Bildiğim kadarıyla il üzerinden valilik görevlendirme yapıyor. İlçenin evrak havalesi yapması dışında bir yetkisi olduğunu sanmıyorum. İl deki yetkililer de bilgisiz ve konuya hakim değil gibi geldi bana. Umarım çözersiniz sorunuGörüştük hocam, ilçenin inisiyatifinde yapabilecek birşey yok dedi, haftaya sendikalarla görüşmeyi düşünüyoruz.
İlçe teklif formlarımızı yollamamış, o yüzden İldekiler de yapabileceğimiz birşey yok dediler. Teşekkür ederim hocam ?Bildiğim kadarıyla il üzerinden valilik görevlendirme yapıyor. İlçenin evrak havalesi yapması dışında bir yetkisi olduğunu sanmıyorum. İl deki yetkililer de bilgisiz ve konuya hakim değil gibi geldi bana. Umarım çözersiniz sorunu
Böyle bi yetkileri yok direk Cimer den şikayet edeceğinizi söyleyin. İstediğim küçük bi okulda sertifikalı arkadaş vardı öncelik benim dedim. önceliğe bakmıyoruz dediler orda kim görev yapıyorsa önceden o alır dediler mahkemeye gideceğimi söyledim sonuç şu an bilgisayar öğretmeni olarak ben görevlendirme aldım tabiki. Adamdan herkes şikayetci bi de gitmem diyorRed sebebini ilçe koordinatörü olmamasına bağlıyoruz biz, BTR için ilçe koordinatörü bulunması şartı var mı?
Tamam hocam teşekkür ederimBöyle bi yetkileri yok direk Cimer den şikayet edeceğinizi söyleyin. İstediğim küçük bi okulda sertifikalı arkadaş vardı öncelik benim dedim. önceliğe bakmıyoruz dediler orda kim görev yapıyorsa önceden o alır dediler mahkemeye gideceğimi söyledim sonuç şu an bilgisayar öğretmeni olarak ben görevlendirme aldım tabiki. Adamdan herkes şikayetci bi de gitmem diyor
Tam sendikalık iş..ya çözecek ya dava edecek..ilinde rahatlığına pes doğrusu, benim gönderdiğim yazıya nasıl cevap vermezler demiyorda yapabileceğim bir şey yok diyorİlçe teklif formlarımızı yollamamış, o yüzden İldekiler de yapabileceğimiz birşey yok dediler. Teşekkür ederim hocam ?
Olmaz olur mu hocam ilçedeki okulların yarısına yakını Fatih Projesi kapsamında, ama bu dönem ilçe koordinatörü bulamadıkları için görevlendirmeyi de yapmayacağız diyorlarHiç FATİH PROJESİ tamamlanmış okul yok mu, YEĞİTEK'in yani MEB'e bağlı bir kurumun resmi yazısı var konuyla ilgili, eğer FATİH PROJESİ okulu varsa ilçe ben görevlendirme yapmıyorum diyemez, mecburen yapılması gerekiyor, kafasına göre kimse iş yapamaz.
Uygun değil ama keyfi bir şekilde bu dönem görevlendirmemizi yapmadılarBugüne kadar yapılmışsa bugünden sonra yapılsın. Eksik birşeyler varsa tamamlanıp sonra yapılsın. Ama yapmayacağız demeleri uygun değil. Yukarıda belirtildiği gibi görevlendirmeleri valiler yapıyor. İnşallah çözülür. Ama mutlaka cimere başvurun.
Bu hafta sendikalarla görüşeceğiz bakalım hocam inşallah bir sonuç alırızTam sendikalık iş..ya çözecek ya dava edecek..ilinde rahatlığına pes doğrusu, benim gönderdiğim yazıya nasıl cevap vermezler demiyorda yapabileceğim bir şey yok diyor
Bizde hâlâ öyle hocamBir zamanlar çalıştığım ilde BTR görevine başvurular internet sitesi üzerinden oluyordu. Biz o formun çıktısını alıp okula verir onlar da ilçe mem vasıtasıyla ile gönderirlerdi. Şimdi bu konuyu okuyunca dedim ki; İl koordinatörümüz ne güzel bir iş çıkarıyormuş.. Elleri dert görmesin arkadaşın. İnşallah sizin de işiniz çözülür @btogretmenn hocam.
ilçe koordinatörü olması gibi bir şart yok ki, il milli eğitimden gelen yazıya istinaden dilekçeleri toplayıp ile göndermekten başka bir sorumlulukları yok.Olmaz olur mu hocam ilçedeki okulların yarısına yakını Fatih Projesi kapsamında, ama bu dönem ilçe koordinatörü bulamadıkları için görevlendirmeyi de yapmayacağız diyorlar
Hocam burda bir duraksadım niyeysearanızda organize olup
YokRed sebebini ilçe koordinatörü olmamasına bağlıyoruz biz, BTR için ilçe koordinatörü bulunması şartı var mı?