İlçe mem 1 gün de ilçe milli eğitime gelmemi istedi ben kabul etmeyince akıllı tahta olmasına ve benden başka kimse istememesine rağmen istediğim okula görevlendirmemi yapmadı.
onlara da sizin gibi öğretmen lazım iştekombers' Alıntı:hocam ismi üzerinde görevlendirme, yani keyfi bir durum, isterlerse malesef yaparlar istemezlerse yapmazlar bunun için nasıl bir itirazınız olabilirki...![]()
kombers' Alıntı:hocam ismi üzerinde görevlendirme, yani keyfi bir durum, isterlerse malesef yaparlar istemezlerse yapmazlar bunun için nasıl bir itirazınız olabilirki...![]()
tefbilisim' Alıntı:Arkadaslar hepinize ilginizden dolayi tesekkur ederim. Evet btr gorevlendirmesi il ile de gorustum bugun ilce kaymakamliktan olur almasi gerekiyormus almadigi icin ile ismimi yollamamis. il mudur yardimcisi gorevlendirme yapmak zorunda degil dedi ben de bilgi edinmeye basvuru yaptim sonucunu bekliyorum.
e-konferans' Alıntı:BTR görevlendirmelerinde yetki valilikte. Kaymakamın oluru ne demek! Kaymakamın oluru gerekmiyor ki. Evrakları İlçe toplar ile gönderir. Gönderirken de kaymakamlık oluru falan gerekmez. Eğer böyle bir şeyi yapan varsa onlar kendi işgüzarlıklarından kaymakamın işi gücü yok kendini saydırma pahasına devletin sistemine engel olduğunun bir örneği söz konusu olur.