İLÇE KADROSUNDAKİ ÖĞRETMENİN BTR OLMA İHTİMELİ NEDİR

Kodla Büyü

şeffaf

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İyi akşamlar,
Proje okulları atamalarında kadrom ilçeye çekildi. Herhangi bir okula ilçe tarafından görevlendirilsem BTR görevi isteyebilir miyim? Görevlendirilmez de depo öğretmen olursam BTR şartlarına uyan herhangi bir okula BTR görevi isteyebilir miyim?

hocam maaş karşılığı durumunu merak etmiştim. birde bir okulda btr olursak 1 hafta boyunca 8 , 5 çalışmak zorundamı olacağız acaba

hocam maaş karşılığı durumunu merak etmiştim. birde bir okulda btr olursak 1 hafta boyunca 8 , 5 çalışmak zorundamı olacağız acaba
Maaş karşılığını doldurmak için btr görevinizin olduğu okuldan başka bir okula göndererek maaş karşılığını doldururlar btr görevi 8-5 değil öğrencinin okulda bulunduğu süre kadar yapılır

Maaş karşılığını doldurmak için btr görevinizin olduğu okuldan başka bir okula göndererek maaş karşılığını doldururlar btr görevi 8-5 değil öğrencinin okulda bulunduğu süre kadar yapılır
hocam ilçe emrinde olan öğretmenlerde btr sizin dediğiniz gibi mi oluyor. ders için ayrı btr için ayrı okullara görevlendirmemi yapılacak

bu dönem binlerce öğretmen il ilçe ye çekildi bir sürü fazlalık oluştu btr kadrosu gelmesi gerek artık ders hikaye zaten anlatacak bir şey kalmadı yapay zeka dolayısıyla

İyi akşamlar,
Proje okulları atamalarında kadrom ilçeye çekildi. Herhangi bir okula ilçe tarafından görevlendirilsem BTR görevi isteyebilir miyim? Görevlendirilmez de depo öğretmen olursam BTR şartlarına uyan herhangi bir okula BTR görevi isteyebilir miyim?
İsteyebilirsiniz hocam. Hatta ders olma şartı da yok dedi fatihteki arkadaşlar. Ben seneye kızımın okuluna istemeyi düşünüyorum sürem dolunca. Onunla gider gelirim. En azından onun çıkışında okulda dersi bitti bitmedi sıkıntısı olmaz eğer şu anki okuluma bir şekilde devam etmezsem.

8-5 değil. Btr okulda ders olduğu sürede okulda olur.

İlkokullar burada 09.00-14.40 arası.14.40'ta gidiyorlar evlerine. Ortaokulda ise.08.30-15.15

Seni özel büroya görevlendirirler. Proje basın yayın verirler. BTR yapmazlar. BTR olursan mille eğitim müdürlüklerine görevlendiremezler sadece okullara görevlendirebilirler. Ben olsam öyle yapardım :)

Seni özel büroya görevlendirirler. Proje basın yayın verirler. BTR yapmazlar. BTR olursan mille eğitim müdürlüklerine görevlendiremezler sadece okullara görevlendirebilirler. Ben olsam öyle yapardım :)
ilk defa duydum Özel buro kavramını ciddi ciddi.Bizde de 4 ogretmen;ilçede bölüm birleştirme ayagına mevcut okulumuzdaki bölümü kapatıp,ilçedeki baska bir okulun bolumune kaydırılacak oyleki erkek ogrenciler yeni okulda ki karma egitim otomatik gecirilecek,kız ogrenciler ise dilekce alınarak bu yeni karma okulun uzak olmasından dolayı tek tip kız meslek turu meslek lisesine kaydırılacak.Merak ettiğim konu bizim 4 ogretmenin durumu zira yeni karma okulda 3 norm var ve dolu,hadi erkek ogrencilerle bir bilemedin iki norm daha oluşsun dordumuz nasıl istihdam edilecek yada yerlestirilecek?depo tayin mi veya hangi isimle adlandırılıyorsa nasıl bir yol izlenecek?tahminim yer degistirme ve norm yonetmeliklerine gore artık nasıl(hali hazırda gorev yaptıgımız okul mudurlugumu bilderecek basvuruyu) ve ne zaman yapılacak bu duyuru veya resen kararnameler yeni okula mı gelecek?
tesekkurler

BBNET
Geri