İkinci El Telefon Arıyorum

Kodla Büyü

hayrettintiryaki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Telefona ihtiyacım var sıfır alacak kadar param yok, elinde ikinci telefonu olup satmayı düşünen arkadaş varsa modelini ve fiyatını belirtirse en azından kimden aldığımı bilirim.
Şimdiden teşekkürler

olanı öğrenmek istiyorum, aksi halde zaten ikinci el satan bir dükkanı ziyaret edebilirim. Sadece buradaki arkadaşlar arasında ikinci el telefonu olup elden çıkartmak isteyen varsa almayı düşünüyorum.

3310 güzel bir telefon ama kullanabileceğimi sanmıyorum, yine de teşekkürler, dokunmatik tercihim ama şart değil tabi.

polwert' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-3310-33-tl-batarya-plussarj-cihazi-111630302/detay

Samsundayım bunu ben mi alsam acaba pazarlık ile kaça olur ona bakmak lazım.

Hocam sigortalı olduğu için fiyatı yüksek.Düşürüp kırarsan yenisini verecekler. :mrgreen:

Haklısınız öğretmenim ancak benim ikinci el aramamdaki nedenlerden birisi de fiyatının daha düşük olması gerekliliği.

Hocam iphone var. Japonyadan geldi ancak kırılması gerekiyor. Uygunsa özelden yazın isterseniz.

samsung s 5233 var hocam sıfır gibi çiziksiz garantisi bitmedi daha düşünürsen msj yaz uygun bir fiyat veririm

Tertemiz Samsung i5700 Spica var hocam. Android 2.2 yüklü, 3.2" dokunmatik kapasitif ekran, GPS, Wi-fi, Wi-fi dağıtma, ekran jelatinli...

275TL düşünüyorum. İl neresi?

BBNET
Geri