zaten vardı hocam bu olay. tramer kayıtlarında görünenler; eğer araç kaskolu ise ve trafik sigortasını ilgilendiren bir kaza olduysa geçerli.
benim başıma gelen olay, 5664 den aracı sorgulattım herşeyi temiz.ustaya da götürdük ordan da temiz çıktı. aracı üzerime aldım aradan 2 hafta geçti diyarbakıra yolum düşmüşken servise de götüreyim dedim. aracın sol taraftan kazası çıktı şase kısmen oynamış. araçta herhangi bir sorun yok fakat bu şekilde insanın gözünün içine baka baka bu işin öbür tarafını bile bile insana yalan yanlış(götürdüğüm usta dahil araç sahibi de )araba satıyorlar.
bu resmen dolandırıcılık ve şerefsizlik, servise götürmeden bosch car servisinde bile arabaya baktırsam bu kazığı yemeyecektim fakat bazı tecrübeler bayağı acı oluyor. ne diyelim hakkımı helal etmiyorum. araba alacak arkadaşlara da tavsiyem. benim gibi sadece 1 ustaya göstermeyin alacağınız arabayı, en az 2 usta baksın mümkünse servisi daha da olmadı bosch car servisleri hemen hemen tüm illerde var oraya gösterin.5664 araba hakkında ön bilgi versede sizden öncekinin nasıl kullandığını ne üç kağıt çevirdiğini bilemezsiniz onun için aracınızı alın götürün sanayiye servise yanınızda bilen birileri de bulunsun.