İkinci Üniversite Türk Dili ve Edebiyatı

Kodla Büyü
Herkes disardan biseyler okuyor.Arayis icerisindeyim ben de atanali 2 yıl oldu am cok yiprandim surekli sinavlara giriyorum ilkogretim matematik olsa giderim dedim ama onun da 2. Ogretimleri kapatilmis bakalim ne olacak 15 gun sonra sinavim var .Allah hepimize yardimci olsun

Arkadaşlar 55 - 30 herhalde DF geliyor yanlış hesaplamadıysam, ama iki tane daha 45 - 40 var. Üçünün de DF geleceğini hesap ediyorum. Kaç derse kadar DF ile geçiyoruz bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

Teşekkürler hocam. size de başarılar. Bu sene sınav yerleri değişmiş. ikinci sinavda aynı mı kalır bilinmez :)

arkadaşlar 2013 alan değişikliği klavuzunda bursa yoktu. ve mebbisten baktığımda iptalle ilgili alan değişiklikleri vardı genel olrak ben öyle anladım. biz şimdi ikinci üniversiteyi okuyoruz. eğer bitirmiş olsaydık da başvuramayacaktık bu alan değişikliğine öyle mi kafam karıştı ya.

Sonuçlar bu hafta bitmeden açıklanır mı arkadaşlar? Duyumu olan var mı? LYS sınavı bile iki haftada açıklanırken bizimkinin aynı sürede açıklanması ilginç doğrusu.

Peace' Alıntı:
Sonuçlar bu hafta bitmeden açıklanır mı arkadaşlar? Duyumu olan var mı? LYS sınavı bile iki haftada açıklanırken bizimkinin aynı sürede açıklanması ilginç doğrusu.
bekliyoruz hocam. sınava az kaldı.

Sınavlar umarım iyi geçmiştir. Ancak ben kişisel olarak yakındığım bir konuyu paylaşmak istiyorum. Uygurca Dili dersinde (başka derslerde de benzer durumlar var) Talas Savaşı'nın sonuçlarının sorulması, ya da sırf soru olsun diye, sayfalarca anlatılan Şeyhülislam Yahya ile ilgili soru sormak yerine konu içinde sadece yarım cümle geçen Şeyhülislam Yahya'nın babasının mahlası nedir? gibi soruların sorulması alan bilgisiyle çok da örtüşmeyen bir değerlendirmenin sonucunu doğurmaktadır. Neyi bildiğimizi ölçmeyi umuyorlar anlayamadım. Bundan yakınıyorum. Benzer düşüncesi olan arkadaşlar var mı?

Cevap anahtarı yarın mı açıklanır acaba? Halbuki zaten ellerinde var ve sorular da pdf formatında hazırdır. Neden beklerler ki? Kontrolünü daha önceden yapmışlardır.

forumda alan değiştirecek olan bir arkadaş vardı ne yaptı acaba? alan değişikliğinde liseler açılmıştı. merak ettim

bu arada herkese iyi çalışmalar... benimle başlayan arkadaşlarım bir gayret 3. sınıf olacağız. en azından yarısını bitireceğiz.arada böyle kendi kendimizi motive edelim alan değişikliği için sabredeceğiz :)

BBNET
Geri