Bu sene TDEB kayıt yaptıran arkadaşlar var mı? İki dersin birinci dönemden devam ettiği söylendi. Hangi derslerin ikinci dönem de okunacağı ve hangi ünitelerden başlanacağı konusunda bilgisi olan paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Peace' Alıntı:benim ortalama 2,2 bu alanda öğretmenliğe devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Peace' Alıntı:Bu tür bilgileri nereden alabileceğime dair bilgisi olan yok mu?
aynurk' Alıntı:ben de bu sene başladım okumaya ikinci üniversiteyi.
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Document ... istesi.pdf
bu adreste hangi ünitelerden sorumlu olduğumuz yazıyor arkadaşlar.
2 EDB106U BATI EDEBİYATINDA AKIMLAR II 1-3 1-6
2 EDB104U ESKİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ: SÖZ SANATLARI 1-3 1-4
2 EDB102U HALK EDEBİYATINA GİRİŞ II 1-3 1-6
2 TDE104U OSMANLI TÜRKÇESİNE GİRİŞ II 6-8 6-11
2 TDE102U TÜRKÇE BİÇİM BİLGİSİ 1-5 1-9
2 EDB108U YENİ TÜRK EDEBİYATINA GİRİŞ II 6-8 6-11
2 BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 1-4 1-8
elifinannesi' Alıntı:eski türk ed her kavram en az 3 e ayrılıyor şimdiye latinceyi söküp tıp okurdum(mubalaga sanatı yaptım ama iğrak olanından) ne çektim bepes etmeyeceğim lakin...
bilerzen' Alıntı:elifinannesi' Alıntı:eski türk ed her kavram en az 3 e ayrılıyor şimdiye latinceyi söküp tıp okurdum(mubalaga sanatı yaptım ama iğrak olanından) ne çektim bepes etmeyeceğim lakin...
kariyer yapacam öğretmen sayılcam diye ne çektin be kızııım.. yaşıtların matematik öğretmenliği, tıp diş okurken sen gittin bilgisayar öğretmenliğini yazdın be kızım.. yazdın da ne oldu? ne oldum ne olacam delisi oldun gittiin.. derken yaşlandın ömrünün de en güzel yılları gitti be kızım.. yaşıtların iki çocuk doğurdu üçüncü yolda... ah be kızım..
napacan yaşıcan mecbuuuurr..![]()