İki Telefondan Biri... Ama Hangisi???

Kodla Büyü

akrep026

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Selam... Herkese iyi forumlar...
Uzun araştırmalarım sonucunda şu iki telefonu buldum. Hem özellik hem de fiyat olarak. ilk defa bir akıllı telefon alacam.
Şu an kullandığım telefon Nokia N1200... :D (El fenerli)
Ama hangisi ve bu site güvenilir mi??? Hepsi Burada'da fiyatlar çok uçuk. Bu site benim için daha uygun ama hiç alış-veriş yapmadım.
Açıkçası pek de güvenemedim. Daha önce burayı kullanan oldu mu?... Bütçe ancak bunlara yetiyor.
Şimdiden yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ediyorum...

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsun ... 12802.aspx
http://www.sanalreyonum.com/urun/samsun ... 45284.aspx

Bir de kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa telefonlar hakkında çok makbule geçer...

Aradaki 120 tl farkı verebiliyorsan tabiki ace2 ama ben galaxy w kullanıyorum. 1 ay önceye kadar orta segmentin en çok satan telefonu galaxy wonder'du.
Ace 2 artıları
2*800 işlemci wonder 1.4

796 mhz ram wonder da 512

ace 2 nin grafik işlemcisi biraz daha iyi bu kadar.

ilk zamanlarda telefon küüüçülmeye başladıkça seviyorduk şimdi ne kadar büyükse o kdar iyi oluyor(tabi fiziksel özelliklerin yanında özelliklerde artıyor orası ayrı:)

ilk3r' Alıntı:
Aradaki 120 tl farkı verebiliyorsan tabiki ace2 ama ben galaxy w kullanıyorum. 1 ay önceye kadar orta segmentin en çok satan telefonu galaxy wonder'du.
Ace 2 artıları
2*800 işlemci wonder 1.4

796 mhz ram wonder da 512

ace 2 nin grafik işlemcisi biraz daha iyi bu kadar.

Teşekkürler hocam Peki bu siteden alış-veriş yaptınız mı? Güvenebilir miyim... Elimizde patlamasın da... :D

omd' Alıntı:
nokia iyi boşver para cebinde kalsın bence :D

:D
Yav hocam ben de öyle düşünüyordum da, şimdi herkesin elinde bi wonder, monder. çalınca insan çıkarmaya utanıyor yav...
Akşam karanlıkta el feneri olarak kullanırım artık...

sanalreyonum sitesini bimem, ama hızlıal dan genpa garantisinde 2 wonder telefon aldım ikiside sorunsuzca geldi."

Teşekkürler hocam... ama hepsiburada'dan alacam herhalde. 50 tl fazla olsun ama garantili olsun.
parayı sokağa atmayalım. hiç olmazsa Samsung Türkiye garantili...

BBNET
Geri