İki Okulda Görev Almak (ACİL YARDIM)

Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar... Ben eylülde bi ortaokula atanmıştım ama sonra liseye BTR olarak geçtim. 12 Haziranda görevlendirmem bitiyor. Bugün kadromun olduğu ortaokulun müdürü ile konuştuk. "Gelecek yıl kadronun olduğu okulda yani burada olursun" dedi. "Full ek ders alman için Ek ders açısından sıkıntı çekmemen için Lisedeki BTR görevine de devam edersin" dedi. "Yani Mesela 2 gün kadronun olduğu ortaokulda derslere girersin, 3 gün BTR olarak görev yaptığın lisede BTR olursun" dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Cevap verirseniz çok sevinirim...

birçok yerde artık zorunlu olarak öyle uygulanıyor.kendi okulunda olan derslere girip başka bir okulda btr oluyorsun...

doğrusu zaten böyle ama anlamadığım nokta siz bu sene nasıl bir uygulama yaptınız. Ortaokuldaki bilişim derslerine başka bir branş öğretmeni mi girdi.

uysal_rockci' Alıntı:
doğrusu zaten böyle ama anlamadığım nokta siz bu sene nasıl bir uygulama yaptınız. Ortaokuldaki bilişim derslerine başka bir branş öğretmeni mi girdi.
Hocam okul yeni kurulduğu için bilgisayar laboratuarı yoktu. Bilgisayar bile yoktu nerdeyse.. Btrlik gibi bir fırsat geçti elime gittim. Ortaokulda bilgisayar laboratuarını sınıf yapmışlar.

Cevap veren herkese teşekkürler., BİR SORUM DAHA OLACAK. BTR BAŞVURULARI başladığında iki okulda da görev alacağımi il koordinatorune demem lazım mi.. başka bir prosedümr mu işler. Hiç dememe gerek yok mu.

BTR görevi zaten kendi okulundaki ders yükünü tamamladıktan sonra kalan saatlere verilir. Önce okulunuz size kendi bünyesindeki BT derslerinden bir haftalık ders çizelgesi çıkarır. Orada boş kalan yerlere de BTR yazılır karşı taraftaki görevinizi yaparsınız. Ek bir bilgi vermeye gerek yok.

cinefil' Alıntı:
Cevap veren herkese teşekkürler., BİR SORUM DAHA OLACAK. BTR BAŞVURULARI başladığında iki okulda da görev alacağımi il koordinatorune demem lazım mi.. başka bir prosedümr mu işler. Hiç dememe gerek yok mu.
Dilekçede hangi okulda BTR olacağını kendin belirliyorsun. Son aşamada müdür onaylıyor ve üst yazıyla MEM'e gönderiyor. Ama bu dilekçeden önce her iki okulun müdürüyle ve il formatörüyle görüş ve işini garantiye al derim.

BBNET
Geri