İki müzik arıyorum...

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İki müzik arıyorum.

1. Hayat Sevince Güzel (Büyük ihtimalle Belkıs Özener eski bir şarkı)
2. Hayde (sözsüz olanı)

Buraya atarsanız çok iyi olur arkadaşlar okuldan indiremiyorum. Bir öğretmenim etkinlik için istedi malum mebden inmiyor

Önce youtube'a giriyoruz şarkımızı bulup bir defa baştan sona dinliyoruz.daha sonra http://flv2mp3.com/ sitesine girip tam adresi kopyalıyoruz ve convert to mp3 işaretliyoruz

fransa'nın f si
Laleli'nin L si
Van'ın V si
2
Mersin'in M si
Pırasa'nın P si bir de 3 ekle
ancak böyle gönderebildim. :D

mmercan' Alıntı:
fransa'nın f si
Laleli'nin L si
Van'ın V si
2
Mersin'in M si
Pırasa'nın P si bir de 3 ekle
ancak böyle gönderebildim. :D

Hocam süpersin ama :)
evden indiririm artık ne yapayım mebden imkansız

youtubedan linkini al videonun, youtube empi3 dönüştürücü sitesinde empi3e dönüştür.. :D gayet rahat oluyo öyle..

ozlem22' Alıntı:
youtubedan linkini al videonun, youtube empi3 dönüştürücü sitesinde empi3e dönüştür.. :D gayet rahat oluyo öyle..

tşk ederim sayın hocam. Peki video olarak kaydedemiyor muyuz? Veya öyle bir dönüştürücü var mı?

internet download manger gibi bir programla indir.
total video converter ile istediğin formata cevir.
deneme sürümleri işini görür.

zafer_can' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

tşk ederim sayın hocam. Peki video olarak kaydedemiyor muyuz? Veya öyle bir dönüştürücü var mı?

hocam linki yapıştırdığın yerde video olarakta inditebiliyor.

milkay' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

video olarak indir dediğin zaman zaten m- p- 3 formatına çeviriyor. video olarak çevirmiyor

zafer_can' Alıntı:
milkay' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

video olarak indir dediğin zaman zaten m- p- 3 formatına çeviriyor. video olarak çevirmiyor

video türü seceneğinden hocam mp4, avi vb. türleri secebiliyorsun.

milkay' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
milkay' Alıntı:
zafer_can' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:

video türü seceneğinden hocam mp4, avi vb. türleri secebiliyorsun.

hocam video türü diye biryer yok. heralde farklı iki siteden bahsediyoruz. sendeki adresi yuazar mısın? benim baktığım site http://www.youtube-m-p-3.org/tr

m-p-3 arada çizgi yok

f l v 2to m p 3.com s,tes,nden bahsediyordum hocam. meb engelide yok bu sitede video linkini yapıştırman yeterli

BBNET
Geri