g.cetin.66 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,419 21 Ağustos 2013 #33 100 bana yaz hocam söylediğimden fazla olursa ben burdan yazarım eklersin
M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 21 Ağustos 2013 #36 10 tane okudum...ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH...
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,046 22 Ağustos 2013 #47 hocam 50 tane de ben alayım rüyamda ameliyat masasında idim.oyun tasarımcısı olduğumu görmeden o masaya yatmayacağım. Tamam 50 tane kesin ben okurum
hocam 50 tane de ben alayım rüyamda ameliyat masasında idim.oyun tasarımcısı olduğumu görmeden o masaya yatmayacağım. Tamam 50 tane kesin ben okurum
K kopca Site Gezgini Mesajlar 55 22 Ağustos 2013 #57 10 tane okudum Allah kabul eyleye ve Hasta kardeşlerimize şifa vere.
N niltes Üye Mesajlar 1 22 Ağustos 2013 #58 +10. birer tane de benim çocuğum için okursanız sevinirim, aynı dertteyiz. Allah şifa versin kardeşim.
+10. birer tane de benim çocuğum için okursanız sevinirim, aynı dertteyiz. Allah şifa versin kardeşim.
B bayramyavas43 Aktif Üye Mesajlar 143 23 Ağustos 2013 #60 niltes' Alıntı: +10. birer tane de benim çocuğum için okursanız sevinirim, aynı dertteyiz. Allah şifa versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. bu Fatihalara ve bunun sonrasında yapılacak duaya bu iki kardeşimizin yanına sizin evladınızı da katıyoruz hocam. İnşallah tez zamanda şifa bulurlar...
niltes' Alıntı: +10. birer tane de benim çocuğum için okursanız sevinirim, aynı dertteyiz. Allah şifa versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. bu Fatihalara ve bunun sonrasında yapılacak duaya bu iki kardeşimizin yanına sizin evladınızı da katıyoruz hocam. İnşallah tez zamanda şifa bulurlar...