İki araç var kararsızım

Kodla Büyü

yvzakblt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2 tane araç var bir türlü karar veremedim.

2 araçta aynı marka aynı model aynı yıl üretilmiş. değişen parça yok, 2-3 parça lokal boya var.

1. araç dizel 120.000 de ekstradan ABS var.
2. araç lpg li 70.000 de ancak tavanın köşesinde parça boya var.

Tercihim Lpg li olan araç
Yüksek km li dizel araç ; alırken masraf demektir...

Burada kesin bir cevap bulurum diyordum ama burda bile iki araç başa baş gidiyor. Yazı tura mı atsam ne yapsam.

hocam 800. 000 km diyor.. yuh diyorum.. dünyanın çevresini 20 kere dolaşmış..pardon frmtr dalga geçmiş.. hayret bir şey :verymad:

15 yıldır dizel kullanıyorum ama dizelde marka da önemli. nasıl kullanıldığı da kaporta da 2-3 parça boyanın ne önemi var bir şanzıman arızası olsa 2-3 binden başlar tamiri ufacık direksiyorn kutusu binliradan başlar onun için motor durumu nedir ona bakmak lazım ben 15 yıldan sonra ilk kez benzinli araba almaya çok yanaşmıştım ama son anda vaz geçtim 30 bin üzeri araba bakıyordum benzinli araba alıp tüp taktırınca bir kere çok fonksiyonlu yol bilgisayrı iptal olacak bir faydası olmayacak yazık günah değil mi tüpün bir sürü ıvır zıvırı var kim ne derse desin tüp arabanın motorunun ömründen yiyor dizel araba hassas benzinliye göre ama benzinli araba tüplü olunca bu sefer iş değişiyor 100 binde bir de olsa patlama ihitmali olan bir şey kapalı garajda her zaman risk. yine kim ne derse desin tam performans alınmıyor arabalarını gereksiz yere övenler der gazda daha performanslı onun için şu günün şartlarında en ideali dizel motor derim. iyi ki de yine dizel aldım 34.5 binliraya :) 2011 megan hb dizel aldım full e yakın bir araba 70 bin km de şuana kadr çok memnununm özellikle aldığım sport edition kasalar çok gösterişli. dizel araçta km ye çok demen için 200 bini geçmiş olması lazım bende önceki araba dizel astra 2006 170000 km de daha kayış baskı balata değişmemişti. kullanıma da bağlı fren balatası bir sefer değişmiştim. ülkemizde dizel araba her zaman pirim yapar hocam bu yazdıklarımı sakın göz ardı etme

Cogu dizel duzgun kullabilirsa omurluktur. Az dikkat gerekiyor, yakit aldigin yeri sececen ve stop etmeden once rolantide az calistircan motoru zorladiysan. Fakat gelde bunu bizim insanimiza anlat.

dizel araba alın bence fiyat farkı nasıl birde motor bakımı kaç km.den sonra yapılıyor? öğrenin bence ona göre alın hayırlı olsun.

dizel lpg den iyidir ama km de onemli... aracın markasına gorede dizel ve lpg tercihide etkili

her iki seçenekte aynı marka ve model mi???
LPG ye uyumlu çalışan motorlarda bence LPG;dizelden de ekonomik oluyor...şayet montaj -işçilik iyise ve aracın motoru LPG de sorun çıkarmıyorsa LPG de tercih edilebilir..Dizel in litresi benzine yakın 4,9 lara geldi zaten;ama LPG son indirimde 2,70 lere düştü..ş.içi 11- 12 litre lpg bile ;6-7 litre yakan dizellerden daha az yakıyor ki pek çok dizel de ş.içinde 7-8 litre altı çok zor deniyor..

Yarın alacağım dizele yakınım. Lpg li olan aracı gördüm temiz bir araç. Dizeli henüz görmedim. Eğer dizelde diri bi aracsa alacağım inşallah.

hocam bende dizel araç alıyorum bu hafta 2011 fiesta 1.4 trend dizel. tavsiyem dizeldir. benimki 79000kmde. önemli olan araç bakımlı mı değil mi? biraz da araba şans işi

Ya hocam öyle bir yazıyorsun kı arabalar ne ? yorumları oku oku en sona yazmıs bu arada arabalar fieta falan diye

Ne alırsan al hocam boş ver ;) Takılma sen

BBNET
Geri