İhs / Natro / İsimtescil den hangisini önerirsiniz - Hosting

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nuribjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nuribjk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Uzun yıllardır kebirhost firması ile çalışıyorum ama maalesef müşteri desteği konusunda dünden beri çözüm bulmakta büyük sıkıntı yaşıyorum. 24saate yaklaştı web sayfam hala kapalı. Başlıkta bahsettiğim firmalardan hangisini önerirsiniz, wp kullanacağım. Müşteri desteği önemli, problem yaşamak istemiyorum. Ücret kısmına katlanacağız artık, o yüzden iyi olması önemli.

1gb alan 100gb trafiğe ihtiyacım var.

Natronun email işlemleri sıkıntı müşteri desteği iyi ama bazen baştan savma cevap verebiliyorlar.
İsimtescilde fena değil.
İhs bilmiyorum.

valla isimtescil ile çalışma da ne yaparsan yap.
Adamların teknik yardım anlayışı sıfır.
2 günde zar zor cevap yazıyorlar.

niobe biraz pahalı fakat kaliteli.

domainde isimtescil başarılı ama host, sunucu konusunda hiç olumlu yorum görmedim.

host sunucu konusunda natro oldukça iyi, ancak aşırı derece kısıtlama var. tam verimli wp çalıştıramazsın. php mail fonksiyonu da kapalı. bu tarz kısıtlamaları oldukça fazla.

ben host sunucu işlemlerinizde netinternet i öneriyorum. denizli de bulunan bir şirket işlerini de hakkıyla yapıyorlar. hiçbir sorun yaşamadım.

Genelde isimtescilin hizmetlerinden memnun olan pek kimse görmedim. Gerek müşteri desteği gerek hosting hizmetleri falan. Çoğunda :-1:
Natrodan memnun olan ise çok kişi var çünkü çok müşterisi var. Kullandığım kadarıyla ihs ve isimtescilden en büyük farkı windows ve linux'da istediğiniz gibi geçiş yapabiliyorsunuz diğerlerinde böyle bir sistem yok panelleri kendi yazılımı 7/24 destekleri var internette takıldığınız konular arasında bir çok bilgi bankasına erişebiliyosunuz.
İhs'ye gelicek olursak içine kapanık bir firma sanki hiç reklam yok kullanmadım da bilmiyorum da

İhs artık gereksiz çok zam yapmaya başladı saçma sapan işler yapıyorlar. Her ay 10 tl zam yapıyorlar 2-3 aydır toplam 100 tl fazla ödedim neredeyse. Her konuda da destek vermiyor ekipleri paranın kokusunu alınca destek ekibi cevaplıyor soruları toplayıp taşıdım sunucumu hostingimi çok vaktimi aldı yedek almak ama bıktım bu firmadan !
İsimtescil zaten bin beter bir firma neredeyse dökülüyor kaç yılından kalma serverları bilmiyorum artık veya bir sunucuda 1000 site mi barındırıyorlar napıyorlar.. Hakkında iyi bir şey hiç duymadım anca reklamlarını görüyorum onun haricinde müşteri yorumları hep şikayet..
Natro Daha önce vardı sitelerim natro'da da bir sorun yaşamadım hatta ihs 'nin aksine hiç sorun yaşatmadı bu firma gece aradığımda da uyuklayan adamdan ziyade sorunumu kısa sürede çözen personeller çıkıyor. Böyle firmaya helal olsun. İlk defa Türk firması olup da işini kaliteli yapan çalışanlara sahip bir firma görüyorum. Umarım daha uzun süre sitelerimi barındıracak. Biraz pahalı ama kurdan kaynaklı o da sanırım çünkü dolar bazında satış yapıyorlar.

Natroyu kullanıyorum uzun zamandır sıkıntı yaşatmadılar...Diğerleri ile ilgili yorum yapmayacağım...

webadam kullnıyorum gece yarısı teknik destek verdi. şuan problemim yok

hem isimtescil hem ihs ile çalışıyorum.İhs'nin hem sistem olarak hem de müşteri hizmetleri yönünden bir adım daha önde olduğunu söyleyebilirim.

Hocam ben natro ve turhost kullandım. Destek konusunda her sorunuza en kısa zamanda cevap alıyorsunuz natro da ancak çözüm bazen uzayabiliyor. Turhost tan da çok memnun du kullananlar ona yeni geçtim destek ve çözüm için deneme fırsatım olmadı. Ama isimtescil için hiç iyi şeyler söylenmiyor.

yıllarca bu işlerle uğraşmış biri olarak şunu söyleyebilirim

alanadı kayıt için isimtescil de sıkıntı yaşamazsınız ama hostinglerini bilemem
natro çok iyi fakat mail konusunda sürekli problem yaşadım geri dönüşleri de çok yavaş ve net cevap alamıyorsunuz

son olarak SADECEHOSTING diyeceğim neden diye sorarsanız sitesine girin inceleyin (Dünyaca ünlü Telecity Group un Türkiye ayağı)
kurumsal bir firma ve geri dönüşleri çok çok iyi :++: (çok dua edersiniz ;) )

BBNET
Geri