İe 10 da Eokul sorunu yardım lütfen?

Kodla Büyü

realhalil

Aktif Üye
arkadaşlar yeni bir pc aldım win8 yüklü ve internet explorer10 yüklü ve hiçbir şekilde eokula giriş yapamıyorum..
nasıl e okula giriş yapabiliririm?

okuldan bir öğretmen arkadaşta giremiyordu, ie10 yüklüydü, düşürdük ie9 yaptık, bu seferde girdi ama sisteme girdikten sonra kaydet butonu aktif olmuyordu. Bulamamıştım çözümünü, sadece kaydet butonun aktif olmaması ilginçti :( Siz de ie9 düşürerek deneyim isterseniz en azından giriş yapıp yapamayacağınızı görürsünüz.

IE 10 da uyumluluk görünümü ile ilgili bir seçenek varsa onunla deneyebilirsiniz ?

aşağıdaki adresi Google Chrome u açın.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... mmjbdenadd
Gelen seçeneklerden en üsttekini ( İE TAB Blackfish Software Adlı Kullanıcıdan) choreme ekle deyin.
Ekledikten sonra sayfa adını yazdığımız imlecin sonunda (sağ üst köşede) e harfi göreceksiniz
Tıklayın ve açılan yeni ADRES sayfasına daha önce işlem yapamadığımız sayfanın adını yazın. Böylece Explorer tabanlı işlemleri bu arayüzle yapabilirsiniz.

RaHaB' Alıntı:
okuldan bir öğretmen arkadaşta giremiyordu, ie10 yüklüydü, düşürdük ie9 yaptık, bu seferde girdi ama sisteme girdikten sonra kaydet butonu aktif olmuyordu. Bulamamıştım çözümünü, sadece kaydet butonun aktif olmaması ilginçti :( Siz de ie9 düşürerek deneyim isterseniz en azından giriş yapıp yapamayacağınızı görürsünüz.

Aynı sıkıntı bugün geldi... İE10u kaldırdım kurdum, eklentileri açtım, internet seçeneklerinin güvenlik bölümündeki ayarlara baktım karıştırdım yok olmadı... Arkadaşa bilgisayarını 3. kattan aşağı atmasını söyleyip gönderdim

İE tab eklentisi ile açtım chrome'dan oradanda aynı sıkıntı var. Uyumluluk modundada olmadı

Java'yı kaldırıp yükledim. Bu forumda arama yaptım denilen birkaç şeyi yaptım yok

Olmayınca olmuyor :)

IE10'da varsayılan olarak uyumluluk düğmesi olmayabilir. Başlık çubuğuna sağ tıklayıp, Menü Çubuğunu seçip, menülerin görünmesini sağlayın. Ardından Araçlar menüsünden Uyumluluk görünümünü seçin. Tabi bunu e-okul ana sayfasındayken yapın.

BBNET
Geri