kabababa Aktif Üye Mesajlar 120 9 Şubat 2011 #1 Slm arkadaşlar elimde 1 adet Sata sabitdisk var. Bunu İde girişi olan Anakarta bağlamak için arabirim ne almam gerekiyor isim olarak? Teşekkür ederim.
Slm arkadaşlar elimde 1 adet Sata sabitdisk var. Bunu İde girişi olan Anakarta bağlamak için arabirim ne almam gerekiyor isim olarak? Teşekkür ederim.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,028 9 Şubat 2011 #3 http://urun.gittigidiyor.com/IDE-TO-SAT ... 0#aciklama
kabababa Aktif Üye Mesajlar 120 9 Şubat 2011 #4 Korsan hocam bu aracı tek başına takmam yeterli mi acaba bilginiz var mı
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,028 9 Şubat 2011 #5 Hocam yeterli olmasına yeterli ama saglam birşey alın bence, ben böyle aparatların ucuzuna çok güvenemiyorum.
Hocam yeterli olmasına yeterli ama saglam birşey alın bence, ben böyle aparatların ucuzuna çok güvenemiyorum.
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,028 9 Şubat 2011 #6 Birde başka öneri hocam; pci sata kontrol kartı da alabilirsiniz. Daha güvenilirdir bence.
kabababa Aktif Üye Mesajlar 120 9 Şubat 2011 #10 akblevent' Alıntı: arkadasım bilmiyisen bilmiyim de.... Genişletmek için tıkla ... Senin için kart araştırıyoruz işte napalım
akblevent' Alıntı: arkadasım bilmiyisen bilmiyim de.... Genişletmek için tıkla ... Senin için kart araştırıyoruz işte napalım