İdari Kadro

Kodla Büyü

casper

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İdari kadro kısmına müdür, mdr yardımcılarını ekledim ama sanırım teskilat.html diye bir dosyaya atacak ama çıkmıyor. Seviye kısmında da müdürden 1 den başladım ama iki tane mdr yardımcısı olduğu için ikisine de 3 ü seçtim. Oluşturan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

müdür 1, müdür yardımcıları 2. seviye seçtim ben.
yaptığınız her işlemi sitede yayınlamak için yukarıdaki menü butonlarından Yayınla butonuna tıklayın.

enginozdil' Alıntı:
yaptığınız her işlemi sitede yayınlamak için yukarıdaki menü butonlarından Yayınla butonuna tıklayın.

Müdür baş yardımcısını 2. seviye seçitğim için diğerlerini 3 seçtim, idari kadroda menü olarak mu basamak şeklinde mi göründü hocam

dijey' Alıntı:
arkadaşlar ben resim yüklüyemiyorum. Sizde de aynı sorun var mı?

resimleri Galeri bölümüne ekleyebilirsiniz. İster hazır gelen Albüm kategorisine isterseniz kendiniz yeni bir kategori oluşturup eklersiniz. Fotoğraf Ekle diyosunuz, dosyayı seçiyosunuz, altına açıklama bölümüne kısa bir açıklama yazıp ekleyebiliyosunuz.

ancak bazen server yoğunluğundan dolayı işlem yapılamıyor. sizdeki sorunda bundan dolayı olabilir.

casper' Alıntı:
enginozdil' Alıntı:

Müdür baş yardımcısını 2. seviye seçitğim için diğerlerini 3 seçtim, idari kadroda menü olarak mu basamak şeklinde mi göründü hocam

seviyeleri doğru seçmişsiniz hocam
menü mü yada basamak mı tam anlamlandıramadım ama şu şekilde olması lazım;

Ekli dosyalar

• teskilat.jpg
    teskilat.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 1,089
sistem yoğunluktan dolayı çok ağır. bazen tamamen durma noktasına geliyor, bazı aralarda gayet iyi çalışıyo :)

enginozdil' Alıntı:
casper' Alıntı:
enginozdil' Alıntı:

seviyeleri doğru seçmişsiniz hocam
menü mü yada basamak mı tam anlamlandıramadım ama şu şekilde olması lazım;

Hocam işte bu teşkilat kısmı bende çıkmadı. Ya da ben şöyle düşünmüştüm menüde okulumuz menüsü altında idari kadronun alt menüleri şeklinde mi oluşabilir diye düşünmüştümde. İkiside çıkmadı, tek tek idarecileri seçtiğimde önizlemede çıkıyor sadece :?

yok hocam alt menü falan yok
siz yukarıdaki menüden İdari Kadro bölümüne girip idarecilerinizi ekleyin. ekleme işlemi bittikten sonra Yayınla botununa tıklayın olması lazım.

Olmuş aslında ama ben internet explorerda göremiyormuş mozilla da çıktı yoksa ama halen explrer da yok

müdür 1
baş mdr yrd 2
mdr yrd 3
seçtim. enginozdil hocanın paylastıgı teşkilat.jpg gibi oldu.
ancak burda bi teşkilatşeması var bi de idareci
hangisini seçecez içerik linkinde?

arkadaşlar bende de idari kadro görüntülenmiyor,boş sayfa geliyor tıklayınca? idarecileri ekledim,md 1,md yrd.3 dedim (2 de demiştim aynı oldu gerçi) ama görüntülenmiyor ? nedenini bilen var mı? Bi de bu teskilat.html nerede ? ben bi türlü göremedim...

aynı sorun bende de var. tüm kadroyu ekledim, seviyeleri ayarladım, yayınla dedim, sildim tekrar ekledim ama düzelmedi boş bir sayfa geliyor. destek talebi açtım ben de..

hocalarım destek talebinden cevap geldi. herhangi bir idareciyi güncelleyip yayınla dediğinizde düzeliyor kolay gelsin :wink:

güncellemeyi denedim ama bende sonuç aynı hocam.Talepte bulundu bakalım ne olacak?

İdari Yapı şekillendi. Ancak Müdür linkine tıklandığında boş sayfa görünüyor. Sorun nerde acaba?

BBNET
Geri