İdari kadro, kadromuz olarak değişti mİ??

Kodla Büyü

emineelif

Aktif Üye
Arkadaşlar, burada her sorma cevap buldum herkese çok teşekkürler.Umarım bu sorunumu da sizlerin yardımınızla çözeceğim
Okulumuz küçük, müdür ve bir md. yardımcısı var.Ben de menüde okulumuz bölümüne, idari kadrodan sonra diğer çalışanlarımız da birarada olsun diye öğretmenlerimiz olarak değil de kadromuz adıyla bir alt başlık ekledim. şimdi tekrar ana menüye girdiğimde 2 tane kadromuz alt başlığı görünüyor ve silemiyorum ne yapmalıyım?

Aynısı az önce ben uğraşırken oldu. Sanırım sistemi değiştirdiler... :? O kadar uğraşıp öğretmenler sayfası yaptım ama anlaşılan idari kadro gibi tüm öğretmenleri de o kısma işleyeceğiz.

Evet hocam söylediğiniz gibi bugünde böyle bir değişiklik yapıldı. Bugün mü yapıldı bilmiyorum ama şöyle bir durumla karşılaştım; Kadromuz olarak oluşturduğum bölümde branşları ekleyip çıkartabiliyordum fakat bugün yeni branş ekleyemiyorum. Sebep değişiklikler mi acaba ?

Ekli dosyalar

• kadro.jpg
    kadro.jpg
    60.6 KB · Görüntüleme: 1,548
ben de tam bunu soracaktım. az önce öğretmenlerin resmini eklerken birden bende de aynı şey oldu ve düzeltemiyorum.

şimdi birdaha mı uğraşacağız öğretmenleri eklemek için ya en başta düşünülecek işi en son yapıyorlar ya

silinmiyor da nasıl düzelteceğiz merak ediyorum. bu kadar zaman geçti hala oturtamadılar sistemi

yalnız kadromuz bölümünde 5 tane ekleme sırası mevcut öğretmenleri nasıl ekleyecez. bende o kadar uğraşmıştım dün kadromuz diye bir bölüm oluşturmak için üfffffff

öğretmen alt seviye işte, sondayız...
mudur 1
bş yrd 2
yrd 3
oğrtmn 4
memur 5

resimleri şimdi sil baştan mı çekecez boyuttan dolayı, kullanmam daha iyi, turk aklı iste....

Ekleme yaparken buton üzerinde "idareci ekle" yazıyo. eğer öğretmen buraya eklenecekse hem bu butonu değiştirirler hem de seviyeyi 5 ten fazla yaparlar.

the_korsan' Alıntı:
öğretmen alt seviye işte, sondayız...
mudur 1
bş yrd 2
yrd 3
oğrtmn 4
memur 5

resimleri şimdi sil baştan mı çekecez boyuttan dolayı, kullanmam daha iyi, turk aklı iste....
Hocam branşları da belli etmek lazım. Onun için o seçeneğin ismi seviye olmamalı ve 5'ten fazla seçenek olmalı.

Hayır hocam büyük ihtimalle 2. kodromuzu aktif hale getirecekler onun ismini değiştirecez tel ile sordum buna benzer şeyler söylediler

Hocam şimdi tekrar sordum tel ile bizim oluşturduğumuz 2. kodromuz kısmını personelimiz olrak değiştirecekler tekrar oluşturmamıza gerek yokmuş

hocam ben de kadromuz diye bi kısım yok.... :? buna üzüleyi mi sevineyimmi bilemedim. yani bir sorunmu var kısmında

Batın82' Alıntı:
Hocam şimdi tekrar sordum tel ile bizim oluşturduğumuz 2. kodromuz kısmını personelimiz olrak değiştirecekler tekrar oluşturmamıza gerek yokmuş
rahatladım :) bugüne kadar bekledim her şey otursun öyle yaparım diye. Demek ki hala oturmamış :D

guldenmy' Alıntı:
Batın82' Alıntı:
rahatladım :) bugüne kadar bekledim her şey otursun öyle yaparım diye. Demek ki hala oturmamış :D
ben kadromuz olarak sol menüye ekleme yapmıştım idari kadro bölümü kadromuz olmuş tuhaf oldu

gelen talepler doğrultusunda uygun görülenleri sisteme aktarıyorlar sanırım. ilçe mem sitelerini yaparken benim de bir kaç talebim ve uyarım olnuştu. dikkate almışlardı...

Şimdi biz bu yeni kadromuzu ne yapacağız? Ne kaldırabiliyoruz, ne seviye seçip öğretmen ekleyebiliyoruz..
Beklenecek mecbur..

•Okulunuz personelini "Kadromuz" menüsü altına ekleyiniz.. destek kısmına yazmışlar. Yeniden isimleri girmek gerekecek.

bu okulda sadece idarecilermi var da sadece idareci ekle butonu var..

hem neden resimleri kendi otomatik boyutlandırmıyor..

bizi neden uğraştırıyorlar..

öğretmen ekle de yapılır yakında sistem milli eğitime göre yapıldığındandır. ben bıraktım güncellemeyi 2013e kaddar daha çok şey değişecektir:)

BBNET
Geri